Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatkunderådgiver til Kundeservice i Tårnby

BankNordik

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
BankNordik
Amager Landevej 56
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
12-10-2017
Kviknummer
LJA-49310206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Vil du være med til at skabe værdi for vores kunder, og vil du arbejde i en koncern med en ambitiøs vækststrategi? Så har vi jobbet til dig. Vi søger en kollega med erfaring inden for kreditbehandling og kundebetjening.

 

Du bliver en del af et engageret team, der gør en proaktiv indsats for at sikre høj kundetilfredshed gennem kompetent betjening af vores kunder. Hos os er kunden altid i fokus. Dit job Som medarbejder i BankNordik får du en spændende hverdag med gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.I Kundeservice er vi i alt 23 medarbejdere fordelt på to teams - som vores nye privat- kunderådgiver bliver du del af et team på syv personer.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • kreditvurdering

  • sagsbehandling

  • kundekontakt

  • hvidvask-overvågning

  • administrative kreditrelaterede opgaver

 

Om dig

Du har erfaring fra et pengeinstitut, herunder gerne flere år med kreditbevilling, kundebetjening

og -rådgivning.

 

Som person er du udadvendt og god til at sætte dig i andres sted. Du har flair for kundeservice, således at kunden altid får en god oplevelse.

 

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende over for kunder og kollegaer, og at du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Du arbejder selvstændigt men er samtidig en god holdspiller.

 

Du får

Et spændende og attraktivt job med dygtige og engagerede kollegaer, der alle brænder for kundeservice og gode resultater.

 

Hos os er samarbejde og godt humør en naturlig del af hverdagen, og vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor gode resultater og arbejdsglæde trives side om side.

 

Få mere at vide

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kundeservicechef Kent Nielsen på tlf. 62 66 53 40.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til hr@banknordik.dk. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Ansøg nu
Kontakt
BankNordik
Amager Landevej 56
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
12-10-2017
Kviknummer
LJA-49310206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan