Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatrådgiver til center Aarhus

Nykredit Center Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
16-09-2018
Kviknummer
LJA-65474320
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

          

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om lån, daglig økonomi, opsparing og drømmeprojekter. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

       

Din nye arbejdsplads

På center Aarhus bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Vores privatteam består af 16 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Vi er et hus med mange funktioner fx privat, erhverv, specialister og private banking så hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

        

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Katrine Vester Holm, 44 55 94 98/28 70 80 41 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 16. september 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
16-09-2018
Kviknummer
LJA-65474320
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed