Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatrådgiver til Center Thisted (deltid)

Nykredit, Center Thisted

Thisted, Nordjylland

Indrykket
29-10-2019
Kontakt
Nykredit, Center Thisted
Storegade 8
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-76895410
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Forskning og undervisning

Har du drive, ambitioner og et ønske om at udvikle din egen kundeportefølje og tilføre nye helkunder?

 

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at være deres foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Derfor står vi i Nykredit op og går på arbejde for at gøre livet bedre for boligejerne og vi gør det med kvalificeret rådgivning, skarpe produkter og brugervenlige, digitale værktøjer.

 

Dine ansvarsområder

Som privatrådgiver på vores center i Thisted skal du levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for. I praksis får du ansvar for at:

 

  • tilføre nye helkunder og udvikle egen bestående kundeportefølje

  • rådgive kunder inden for bank, realkredit, investering og pension

  • samarbejde aktivt med vores samarbejdspartnere: Nybolig, Estate og Nykredit Forsikring

  • udvikle dine egne kompetencer i et ambitiøst miljø.

 

 

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din egen portefølje af kunder sammensættes ud fra dine kompetencer, og gennem løbende sparring med vores seniorprivatrådgivere og specialister udvikles din faglighed til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og erfaring fra en tidligere stilling som rådgiver. Det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning, da din succes som rådgiver findes i den forskel, du gør for vores kunders økonomi, drømme og liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

 

Din nye arbejdsplads

På Center Thisted bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Vi er et center bestående af syv kolleger, der besidder et højt fagligt niveau. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du får mulighed for selv at planlægge dine ugentlige timer.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Per M. Hammershøj, 44 55 67 61 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 17. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Center Thisted
Storegade 8
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-76895410
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Forskning og undervisning
Beliggenhed