Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatrådgiver til Center Viby

Nykredit - Århus

Østjylland

Indrykket
11-10-2019
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-76404310
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. I dit kommende job skal du have mod på og drive til at opsøge nye kunder via egen portefølje, eget netværk og samarbejdspartnere. Herudover skal du gøre alt for at give dine og vores kunder den bedste rådgivning. Gennem din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.     

Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og pleje din egen kundeportefølje bestående af spændende kunder i vores lokale markedsområde

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer

  • være medvirkende til en fortsat høj kundetilvækst i Center Viby

  • sikre, at vi er #bedsttilkunder og har en høj samlet kundetilfredshed.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.    

Din nye arbejdsplads

På Center Viby vil vi være boligejernes naturlige førstevalg. Vi er et center med 14 kolleger, der alle besidder et højt fagligt niveau. Der er desuden tilknyttet et stærkt korps af specialister inden for bl.a. formuerådgivning, investeringsrådgivning og Private Banking. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder alt for os. Der er en frisk og uformel omgangstone på centret, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.        

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt regionsdirektør Henrik Kjærulff Damsgaard, 44 55 65 00 eller kreditchef Jesper Meldgaard Lanng, 44 55 48 48.

Vi inviterer til samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 10. november 2019 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Århus
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-76404310
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed