Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatrådgiver til Next Generation i Private Banking Elite, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
31-10-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76947565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? 

 

Next Generation

Vi søger endnu en kollega til vores koncept Next Generation. Du skal være med til at sætte endnu større fokus på den næste generation af unge mellem 18 og 35 år, som har meget formuende forældre.

 

Dit kommende job

Du får ansvar for at rådgive og videreudvikle en kundeportefølje, der består af unge kunder, som har udsigt til en større formue på et senere tidspunkt i deres liv. Porteføljen opbygger du og forældrenes Private Banker i samarbejde. Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder, og vi søger dig, som:

 

  • har indsigt i og viden om yngre kunders behov: eksempelvis studier i udlandet, investeringer for første gang eller arv

  • kan opbygge og skabe langvarige kunderelationer, der er kendetegnet ved høj tilfredshed

  • har erfaring med kunderådgivning, har interesse for rådgivning af unge med udsigt til formue og gerne vil udvikle dine kompetencer inden for formuerådgivning

  • har en bankbaggrund gerne kombineret med en HD eller lignende

  • vil være med til at give kunderne unikke oplevelser bl.a. ved deltagelse i kundeevents

  • ønsker et godt afsæt for på sigt at arbejde som Private Banker for mere komplekse velhaverkunder.

 

 

Du finder løsninger i fællesskab med dine kolleger

Du er en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det skaber den bedste løsning for vores kunder. Du motiveres af at sætte dig ind i kundernes behov, og du kan gøre kompliceret stof enkelt og forståeligt. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse. Du brænder for segmentet og vil arbejde ihærdigt på, at konceptet Next Generation udvikles og efterspørges. Du er naturligt udadvendt og er god til at skabe og vedligeholde relationer.

 

Din nye arbejdsplads

Private Banking Elite er en del af Wealth Management, og vi samarbejder bredt i organisationen. Det er afgørende, at vi har en tæt relation med kunderne, og vi har derfor en kundestyret men meget fleksibel og varieret hverdag. Alle kunder får en personlig rådgiver, der sørger for 100% individuel rådgivning og formueoptimering og planlægning. Vi giver ubegrænset adgang til specialister, de bedste priser, de mest eksklusive kreditkort, VIP-services, professionel rapportering og Nykredit Private Banking Elite-arrangementer. I Private Banking Elite tilbyder vi kunderne det bedste, Nykredit kan levere. Og lidt til.

 

Læs mere på www.Nykredit.dk/privatebanking.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Brian Johansen på 61 20 95 61. 

 

Ansøgningsfrist: 20. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76947565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed