Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatrådgiver til Sydbank i Slagelse

Sydbank - Slagelse

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
09-03-2020
Kontakt
Sydbank - Slagelse
Schweizerpladsen 1A
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
09-03-2020
Udløber
10-04-2020
Kviknummer
LJA-79716956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi tilbyder

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen. Nu mangler vi dig som en del af teamet i Slagelse.

Om jobbet

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser? Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

  • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats

  • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering

  • efterbehandle og følge op på kundemøder

  • arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje

  • planlægge og deltage i rådgivnings- og salgsaktiviteter, fx gå hjem møder og events

  • indgå i løbende dialog om din personlige plan for din fortsatte udvikling

 

Om dig

Du er uddannet finansøkonom, finansbachelor eller har en traditionel bankuddannelse. Din hidtidige karriere har givet dig solid erfaring med rådgivning af privatkunder. Samtidig har du med succes ydet rådgivning indenfor bolig, pension og investering. Du trives med at være opsøgende i dialogen med kunderne, og du ved hvor vigtigt det er at være tilgængelig for kunderne.

I Sydbank arbejder vi systematisk med mål og konstruktiv feedback, så du udvikler dig og bliver dygtigere. Du skal derfor trives i en kultur, hvor åbenhed og dialog er højt prioriteret. Da du har mange sideløbende opgaver, får du brug for både et godt overblik og en struktureret arbejdsform. Endelig er det meget vigtigt, at du er en teamplayer, der kan lide at hjælpe andre. Stærkt sammenhold og hjælpsomhed er vigtige grundpiller i hverdagen i Sydbank.

Om os

Du får 15 gode kolleger, som vil tage rigtig godt imod dig og sikre dig en god opstart gennem et struktureret introduktionsforløb. Vi er et dynamisk team med høje faglige kompetencer, og du får derfor de bedst tænkelige sparringsmuligheder. I teamet sætter vi stor pris på det gode samarbejde og på at dele viden. Sammen skaber vi den gode arbejdsplads og en endnu stærkere bank.

Privatafdelingen sidder sammen med erhvervsafdelingen, og vi har et tæt samarbejde i dagligdagen. Vores erhvervsafdeling betjener både mindre lokale og mellemstore erhvervskunder. Sydbank i Slagelse er et stort hus, og vi deler lokation med vores gode kollegaer fra Sydbank Direkte og Filialservice. I Slagelse er vi i alt ca. 75 kolleger, og det er med til at skabe et spændende dynamisk arbejdsmiljø.

Praktisk information

Vi indkalder løbende til samtaler på denne stilling, så send os gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Larsen på telefon 74379414 eller Filialdirektør John Madsen på telefon på 74379455

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest 10. apr. 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. Bliver du en del af Sydbank, kommer du blandt kolleger, der interesserer sig for, hvem du er som menneske. Gode kolleger, som altid er klar til at hjælpe og lytte. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank helt enkelt. Vi skaber vores resultater med ordentlighed som omdrejningspunkt og på et fundament af tætte relationer og stærk faglighed. Vi har vores rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Aabenraa og 65 afdelinger er vi bank for hele Danmark. Læs mere på www.sydbank.dk/karriere.


Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Sydbank - Slagelse
Schweizerpladsen 1A
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
09-03-2020
Udløber
10-04-2020
Kviknummer
LJA-79716956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed