Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proces og robotudvikler

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
08-11-2018
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67613041
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Vil du være med til at digitalisere fremtidens arbejdsprocesser i en anderledes bank?

Jyske Bank har stor fokus på digitalisering og automatisering, og derfor søger vi kolleger, som skal være med til at udvikle og vedligeholde digitaliserede processer og RPA-robotter.

 

Jobbet med fokus på digitalisering af arbejdsprocesser

Som Proces- og RPA-udvikler vil du primært komme til at arbejde med digitalisering af arbejdsprocesser. Vi arbejder med digitalisering af processer med vores BPM-værktøjer, og derudover arbejder vi med at udvikle digitale robotter samt at integrere disse robotter i koncernens systemportefølje. 

 

Du får et job, hvor du i samarbejde med vores proceskonsulenter og forretningsudviklere vil arbejde med at analysere og automatisere processer. Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for proces- og RPA-udvikling.

 

Du vil komme til at deltage i hele forløbet - fra specifikation til produktion - og vil arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar og få indflydelse på planlægning af eget arbejde. Da procesdigitalisering dækker bredt, kommer du til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, fx brugere, fagspecialister, bankens øvrige it-funktioner, leverandører og ikke mindst afdelingens øvrige proces- og RPA-udviklere. 

 

Dit primære arbejdssted er i Silkeborg, men da banken er landsdækkende, er du er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdssted.

 

Afdelingen arbejder agilt

Procesudvikling arbejder med at optimere hverdagen for vores kolleger i afdelingsnettet og i centrale enheder. Vi er med til at sikre, at koncernens processer er så optimale som muligt, så der blandt andet frigøres tid til kundekontakt.   

 

Vi arbejder agilt og anvender principperne fra Scrum, og du vil indgå i et team på ni personer, som består af proces- og RPA-udviklere, proceskonsulenter og forretningsudviklere, og vi samarbejder meget bredt i hele koncernen.

 

Vi har stor fokus på at digitalisere koncernens centrale forretningsprocesser og på at erstatte tunge manuelle forretningsgange og compliancekrav med trinstyrede processer, hvor processen sikrer, at arbejdet udføres korrekt, og hvor compliance i højere grad er indbygget i processen. Vi skal gøre det nemmere at være bruger.

 

Din profil tænder på at levere løsninger

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse eller lignende inden for it. Det vil være optimalt, hvis du har nogle års praktisk erfaring med udvikling af digitaliserede processer med BPM-værktøjer og med RPA-udvikling, eller at du har erfaring med it-udvikling inden for den finansielle sektor. Du må også meget gerne have arbejdet med Java og SAS.

 

Derudover forventer vi, at du:

 

  • tænder på at levere løsninger, som kan forbedre andres hverdag

  • evner at samarbejde på tværs af faglige skel, også med brugere af systemerne

  • har flair for arkitektur og har fokus på struktur og på at etablere robuste og genbrugelige løsninger

  • har høje ambitioner i forhold til kvaliteten i dit arbejde og sigter efter langtidsholdbare løsninger

  • foretrækker at indgå i et team og levere fælles løsninger frem for at køre solo

  • er i stand til at etablere gode samarbejdsrelationer og netværk

  • har det godt med at deltage i både forretningsafklaringer, udvikling og drift.

 

 

Vi tilbyder 

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig en attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Merete Rønnebæk

Afdelingsdirektør

Afdeling: Procesudvikling

Telefon: 89897770

Mobil: 23 22 68 19

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67613041
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed