Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesbevillingsnævnet søger 1-2 juridiske studenter-medhjælpere

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-04-2019
Kontakt
Domstolsstyrelsen
Store Kongensgade 1
1264
København K
Tlf
21217255
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
25-04-2019
Kviknummer
LJA-72465112
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura

Procesbevillingsnævnets sekretariat søger 1-2 studentermedhjælpere, der kan begynde 1. maj 2019 eller efter nærmere aftale.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i begyndelsen af jurastudiet, og at du

  • er serviceminded og trives med at udføre praktiske opgaver
  • er grundig, engageret og fleksibel,
  • har gode evner for samarbejde, og
  • har flair for IT.

Hvem er vi?

Procesbevillingsnævnet behandler ansøgninger om appeltilladelse til landsretten og til Højesteret i civile sager og straffesager, ligesom nævnet behandler klager over Civilstyrelsens afslag på fri proces.

Procesbevillingsnævnet består af 3 afdelinger. Afdelingen for appeltilladelser er sammensat af 5 medlemmer en højesteretsdommer (formand), en landsdommer, en byretsdommer, en advokat og en universitetslærer. Afdelingen for appeltilladelser til landsretten vedrørende familierettens afgørelser er sammensat af 3 medlemmer en landsdommer (afdelingsformand), en byretsdommer og en advokat. Nævnets afdeling for fri proces, som behandler klager over Civilstyrelsens afslag på fri proces, er sammensat af 3 medlemmer en landsdommer (afdelingsformand), en byretsdommer og en advokat.

I nævnets sekretariat er vi for tiden 29 medarbejdere 1 sekretariatschef, 1 souschef, 2 chefkonsulenter, 4 specialkonsulenter, 15 fuldmægtige, 4 kontorfunktionærer og 2 studentermedhjælpere. Du vil skulle indgå i dette team af medarbejdere som ny studentermedhjælper.

Procesbevillingsnævnets sekretariat yder administrativ og juridisk bistand til nævnet. Arbejdet består i at forberede sagerne med henblik på nævnets stillingtagen til, om appeltilladelse eller fri proces skal gives. Sagerne afgøres på ugentlige møder i nævnet.

Hvad skal du lave?

Vores nye studentermedhjælper skal sørge for den ugentlige kopiering og udsendelse af sager til nævnsmedlemmerne samt andre praktiske opgaver. Du skal derudover bistå vores kontorsekretariat med konkrete opgaver i relation til oprettelse, ekspedition og afslutning af sager m.v.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som timelønnet studerende efter organisationsaftalen mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden vil være 15 timer om ugen, men således at der vil være mulighed for en vis fleksibilitet herunder i forbindelse med eksamenslæsning.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du ringe til sekretariatschef Hanne Kjærulff på tlf. 33 12 13 20. Du kan læse mere om Procesbevillingsnævnet på www.procesbevillingsnaevnet.dk.

Din ansøgning

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen Søg stillingen i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, relevante udtalelser og eksamenspapirer (med karakterer) m.v.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 25. april 2019 kl. 12.00.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Ansøg nu
Kontakt
Domstolsstyrelsen
Store Kongensgade 1
1264
København K
Tlf
21217255
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
25-04-2019
Kviknummer
LJA-72465112
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Beliggenhed