Gem annonce

Product Owner til udvikling af digitale løsninger i Nykredit

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80650155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Product Owner i udviklingen af fremtidens digitale løsninger til glæde for Nykredits kunder? 

 

Dit kommende job

I Nykredit arbejder vi kontinuerligt på at sikre, at vores kunder har adgang til de bedste digitale løsninger. Udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde vores IT-partner BEC og de øvrige pengeinstitutter i samarbejdet. 

 

I Projekter, NWoW og Implementering får du mulighed for at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af vores digitale løsninger til både privat- og erhvervskunder. Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt inden for udvikling og forankring.

 

Du får en central rolle som Product Owner i et af pt. to udviklingsteams, hvor du sammen med Scrum Master og det øvrige team skal udvikle en digital kundemappe og samtidig digitalisere vores AML/ODD-processer. Dine kolleger er fra både København, Roskilde og Polen, og værdsætter godt samarbejde i en uformel omgangstone drevet af godt humør.  

   

Du binder forretning og IT sammen

Du drives af et dybtfølt ønske om at skabe gode kundeoplevelser, som kan medvirke til at løfte kundetilfredsheden i Nykredit. Din nysgerrighed og din evne til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger er to afgørende faktorer på din vej til succes i jobbet. Du arbejder struktureret med opgaverne og dit engagement og dine rigtig gode samarbejdsevner sikrer, at opgaverne drives fremad i et højt tempo. Du er ikke bange for at udfordre dig selv, dine kolleger og ledelsen i et miljø med stærke kulturelle forskelligheder og giver den gerne en ekstra skalle for at løse kundernes udfordringer, i tæt samarbejde med IT.

 

Helt specifikt får du som Product Owner ansvaret for at:

  • eje visionen og ambitionen for produktet

  • forstå og oversætte såvel kundernes som forretningens behov og herigennem designe kundeoplevelsen, så produktet skaber værdi både på kort og lang sigt

  • sætte retning for teamets arbejde og skabe fokus gennem tydelige mål

  • definere opgaverne sammen med teamet og prioritere teamets backlog

  • vurdere og prioritere hvilken del af løsningen teamet starter med, planlægge den iterative udvikling og håndtere afvigelser i planerne

  • være i tæt samarbejde med Product Manager, sikre beslutningstagning og prioritering af tekniske enablers

  • håndtere interessenter på teamets opgaver samt afklare krav mod BEC eller andre leverandører

  • sikre økonomi og drift af løsningen.

 

Din erfaring

Du er i dag en erfaren Product Owner som er vant til at arbejde agilt med større platforme og komplekse projekter. Du behøver ikke at have erfaring med at drive projekter i den finansielle sektor, men du har lysten til at sætte dig ind i nye forretningsområder. Du har relevant erfaring med at sammentænke forretning og IT i digitale løsninger.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Nykredits nye slagkraftige enhed - Banking Forretningsudvikling som har til huse på Kalvebod Brygge i København. Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. Dette er vores løfte til vores medarbejdere, og som medarbejder i Nykredit betyder det, at vi anerkender og værdsætter ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner samt tilbyder gode muligheder for, at du løbende kan udvikle dig såvel personligt som fagligt.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Allan Wengel, 22 65 67 46 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80650155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce