Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produkt owner med indsigt i betalingsløsninger

BEC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du stor erfaring med prioritering, opfølgning og økonomisk styring af kritiske leverancer og vil du være med til at sætte retningen for den forsatte forvaltning, drift og udvikling af betalingsløsninger til BECs kunder? Til vores team Indland søger vi en ambitiøs product owner, der har stor indsigt i betalingsformidling og clearinger og brændende ønsker at være med til at præge og fremtidssikre IT-løsninger til den danske finanssektor. Du bliver en del af en virksomhed, der er på en agil rejse understøttet af scaled agile framework (SAFe) og teamets arbejdsopgaver er primært er fokuseret omkring indlandske betalingsløsninger herunder clearinger, NETS aftaler, kasseløsninger mv.

 

Sikring af prioriteret backlog og optimale leverancer   

Som product owner i teamet for indenlandske betalinger, bliver du nøgleperson i feltet mellem leverance og forretning og bidrager aktivt til den løbende vurdering af opgaver. Du får det overordnede ansvar for udfærdigelse af user stories og skal sikre at teamets backlog er prioriteret. Du håndterer dialogen med product manageren og bidrager med input til kundemøder i samarbejde med de forretningsansvarlige. Med dit stærke fokus på processerne for styring, udvikling og forvaltning af vores IT-løsninger, er du med til at skabe overblik og struktur og sikrer at vores løsninger forvaltes optimalt i forhold til både sikkerhed, tilgængelighed og økonomi. 

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 

  • Overholdelse af sikkerheds- og revisionsanbefalinger og lov/sektorkrav

  • Sikring af prioriteret backlog som grundlag for sprint-planlægning

  • Stakeholder management og udarbejdelse af forvaltningsplaner

  • Facilitering af møder, præsentationer og workshops 

  • Estimering, overvågning og rapportering af system- og projektøkonomi

  • Prioritering af udviklingsopgaver i overensstemmelse med kundebehov

 

Din profil 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund og erfaring fra en tilsvarendende rolle, hvor du har skabt gode resultater. Du har solid indsigt i arbejdet med betalingsformidling og clearinger og har gerne kendskab til SAFe og de agile metoder. Din erfaring og viden har du tilegnet dig i den finansielle sektor -gerne fra et BEC-pengeinstitut. Som person er du positiv, udadvendt og involverende. Du har en analyserende, struktureret tilgang til dit arbejde og er god til at skabe overblik og tænke helhedsorienteret. Du er ambitiøs, resultatorienteret og trives med en foranderlig hverdag og at være den der går forrest og tager styring, når det kræves. Du fremstår ansvarsfuld og troværdig overfor dine interessenter og kommunikerer godt på alle niveauer i en organisation. Det er et krav, at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.  

 

En særlig arbejdsplads

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver product owner for et scrum team med 14 kolleger. Omgangstonen er uformel, og du bliver en del af et professionelt og fagligt stolt team, med en stor viden indenfor området. Vi lægger stor vægt på videndeling, at løfte i flok og spille hinanden gode i en travl hverdag. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

 

Søg jobbet  

Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BECer, så glæder vi os til at modtag dit CV og din ansøgning. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tom Krühlmann på telefon 23612419 (efter uge 31) eller Talent Acquisition Manager Maybrit Lind på telefon 42701705. Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 

 

 

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive løsninger, som kan dække deres totale behov for it. Løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

 

 Vi er +700 BECere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 


Ansøg nu
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed