Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektassistent til CBS Responsibility Day 2018 (studentermedhjælp)

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2017
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
04-10-2017
Kviknummer
LJA-49292680
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

CBS Office of Responsible Management Education (PRME) søger en studentermedhjælper, der kan fungere som projektassistent for CBS årlige velkomstceremoni Reponsibility Day.
Responsibility Day bliver udviklet og afviklet af CBS PRME i nært samarbejde med uddannelsesdekanen.. Alle +2800 nye bachelorstuderende deltager i Responsibility Day, som er højt prioriteret og har et betragteligt budget. Stillingen som projektassistent til Responsibility Day 2018 er med henblik på at overtage projektleder-rollen 2019.
Du skal søge stillingen, hvis du:

Tager ansvar i forhold til arbejdsopgaverEr engageret i CSR eller er villig til at sætte dig godt ind i feltetEr i stand til at bevare overblikket med mange bolde i luftenKan arbejde selvstændigtKan tænke innovativtEr god til at samarbejde og koordinere med et væld af interessenter lige fra nye studerende, vejledere, undervisere, studieledere, CBS topledelse, virksomheder og gæstetalereTrives med at arbejde i et hurtigt omskifteligt, komplekst og til tider stressende miljøEr god til at skabe netværk og følge op på samarbejdetEr detaljeorienteret og struktureretHar forstand på kommunikation, marketing og sociale medier
Hvis det er tilfældet, så er det måske dig, vi står og leder efter.
Løn og ansættelsesvilkår
Din ansættelse og fysiske placering vil være på Department of Management, Society & Communication (MSC) på Dalgas Have. Din nærmeste leder vil være PRME sekretariatsleder Martiina Miira Matharu Srkoc.
Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten). Lønnen udgør mellem kr. 110 og kr. 120 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor. Pensionsbidraget udgør 10,28 % af de pensionsgivende løndele. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.
Arbejdstid: gennemsnitligt 15 timer om ugen
Periode: Medio september 2017 14. september 2018
Krav til dig:
Vi leder efter en studentermedhjælper der:

Som minimum kan blive i jobbet perioden medio september 2017 14. september 2018 (ideelt indtil september 2019)Er flydende i dansk og engelsk både i skrift og taleVi tilbyder
Vi tilbyder en travl arbejdsplads, der er kendetegnet ved et stort engagement og stort ansvar for egen udvikling, ledelse og arbejdstilrettelæggelse.
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte nuværende projektleder, Benjamin Anker (+4551889100 eller ba.msc@cbs.dk) eller PRME Sekretariatsleder Martiina Miira Matharu Srkoc (+4538154278 eller mmms.edu@cbs.dk).
Ansøgningsfrist:
Løbende men vi sigter mod at få stillingen besat så snart som muligt efter Responsibility Day 2017 d. 1. september 2017. Ansættelsessamtaler vil ligeledes være løbende.
Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.
Ansøgningsfrist: 11/09/2017
Søg online

Ansøg nu
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
04-10-2017
Kviknummer
LJA-49292680
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan