Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektkoordinator søges pr. 1. november 2017 til nyt projekt for sårbare unge i Randers

FORENINGEN JYSK BØRNEFORSORG

Randers, Østjylland

Indrykket
09-09-2017
Kontakt
FORENINGEN JYSK BØRNEFORSORG
Bethesdavej 81
8200
Århus
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
19-09-2017
Kviknummer
LJA-49226534
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Projektet:


Vores nye energiske projektkoordinator har mod og evne til at opbygge, udvikle og drive et nyt åbent rådgivningstilbud i samarbejde med frivillige.


Ensomhed og psykisk sårbarhed er et stort problem for mange unge; også i Randers. Derfor har foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem besluttet at etablere en åben rådgivning og et trygt mødested, hvor sårbare unge kan tale med en ressourcestærk voksen.


Formålet med det nye initiativ er at yde en forebyggende indsats ved at give sårbare unge i Randers Kommune let adgang til gratis og anonym rådgivning baseret på frivillige kræfter. Målgruppen er unge i alderen 12 - 25 år, som oplever problemstillinger i forhold til ensomhed, sorg, mobning, lavt selvværd, præstationspres eller lignende. Du kan læse projektbeskrivelsen på: http://www.jyskborneforsorg.dk/om-foreningen/ledige-stillinger/.


Foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem, som står bag projektet, tager aktivt medansvar for at udvikle frivilligt socialt arbejde af høj kvalitet i Danmark, blandt andet gennem lignende projekter i Horsens og Aarhus. Projektet gennemføres i samarbejde med Randers Kommune og med økonomisk støtte fra Socialstyrelsen.


Stillingen:


Der er tale om en projektansættelse i perioden 1. november 2017 - 31. december 2019 med mulighed for fastansættelse, hvis projektet forankres. Stillingen er en deltidsstilling med 23 - 25 timer pr. uge efter aftale. Hvis du ønsker et højere timetal, vil der alt efter ønsker og kompetencer være mulighed for supplerende beskæftigelse ved den selvejende institution Randers Bo- og Erhvervstræning.


Stillingen er alsidig med mange forskellige typer af opgaver, både lavpraktiske, administrative og ledelsesmæssige. Du skal trives med at have ansvar for egen tidsstyring og selvstændig prioritering af dine opgaver. Idet du ikke har kolleger omkring dig hver dag, er det vigtigt, at du selv er opsøgende og udadvendt.


 


Ansættelse:


Løn efter gældende overenskomst og mulighed for flekstid. Der vil være aktiviteter eftermiddage og aftener.


Yderligere oplysninger:


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektansvarlig Marie Nyegaard på 86 73 30 13. Se også www.jyskborneforsorg.dk.


Ansøgning:


Send ansøgning, CV og andre relevante dokumenter i én samlet Pdf-fil til marie@jyskborneforsorg.dk.


Ansøgningsfristen er d. 19. september 2017, kl. 12.00.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 26. september 2017.


Foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem bygger sit sociale arbejde på et folkeligt og folkekirkeligt grundlag med kerneværdierne menneskets værdighed, liv i vore hænder, livsudfoldelse, åbne og tillidsfulde relationer.

Ansøg nu
Kontakt
FORENINGEN JYSK BØRNEFORSORG
Bethesdavej 81
8200
Århus
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
19-09-2017
Kviknummer
LJA-49226534
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan