Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til implementering af et nyt budgetsystem

Københavns Universitet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2019
Kontakt
Københavns Universitet
Nørregade 10
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
13-08-2019
Kviknummer
LJA-74392588
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Brænder du for at udvikle og understøtte den økonomiske styring i en kompleks organisation og derved understøtte kerneforretningen? Har du en solid økonomifaglig ballast og betydelig erfaring med ledelse af forandringsprocesser og projekter i spændingsfeltet mellem forretning og IT?  Så læs videre her.

 

Vi søger en erfaren projektleder til arbejdet med at implementere økonomifaglige systemer og understøtte planlægningen og koordinationen af systemernes drift.

 

Din første store opgave vil blive implementering af det fællesstatslige budgetsystem på universitetet. Stillingen er organisatorisk placeret i Koncern-økonomi, Forretningsudvikling og digitaliseringssektionen.

 

Koncern-økonomi er universitetets centrale økonomifunktion. Forretningsudvikling og digitalisering er en tværgående funktion, som bl.a. står for at lede implementeringen af nye fælles digitale løsninger og for løbende at vurdere mulighederne for udvikling og effektivisering af såvel processer som systemanvendelse. Sektionen er ligeledes ankerpunktet i forhold til driften af de centrale systemer på økonomiområdet. Opgaverne løses i tæt samarbejde med resten af Koncern-økonomi, den centrale IT-afdeling og fakulteterne på universitetet.

 

Arbejdsområde

Københavns Universitet skal implementere det fællesstatslige budgetsystem i løbet af de kommende år. Det vil kræve en betydelig forberedelse af organisationen - både i Koncern-økonomi og i økonomifunktionerne på universitetets fakulteter og institutter. Implementeringen af budgetsystemet vil stille nye krav til og give nye muligheder for samarbejde mellem økonomifunktionerne, og du får en vigtig rolle i at skabe klarhed om processer og rammerne for dette samarbejde.

 

Du skal sammen med ledere og medarbejdere fra Koncern-økonomi, fakulteter og institutter planlægge implementeringen. Som projektleder får du et tæt samarbejde med projektejer, der vil være universitetets Koncernbudgetchef og Moderniseringsstyrelsen og KMD, der er leverandører af det fællesstatslige budgetsystem. De konkrete opgaver løses af et projektteam med deltagere fra Koncern-økonomis øvrige sektioner, den centrale IT-afdeling og universitetets fakulteter.

 

Din hovedopgave vil i de første par år være:

 • Udvikle en plan for opstart og involvering af projekters mange interessenter, som sikrer, at der er enighed om projektets leverancer

 • Etablering og ledelse af projektteam

 • Styring af projektets aktiviteter og ressourcer

 • Styring og kvalitetssikring af projektets leverancer

 • Rapportering af projektets fremdrift

 • Leverandørsamarbejde med Moderniseringsstyrelsen og KMD

 

Når budgetsystemet er implementeret, venter der nye spændende udviklings- og projektledelsesopgaver i Koncern-økonomi og i Forretningsudvikling og digitalisering.

 

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har:

 • En relevant videregående uddannelse inden for økonomi eller samfundsvidenskab

 • Betydelig erfaring med økonomistyringsopgaver i en stor virksomhed gerne offentlig

 • En relevant projektlederuddannelse og erfaring med implementering af IT-systemer til understøttelse af styringsprocesser

 • Gode analytiske evner og et stærkt fokus på de konkrete forretningsmæssige behov og muligheder ved implementering af nye systemer

 • Gode formuleringsevner i både skrift og tale

 

Du har en solid økonomifaglig ballast, som du fx kan have erhvervet fra et job i en økonomifunktion eller i en lederposition. Derudover har du arbejdet med udviklings- og forandringsopgaver både i et driftsnært og operationelt perspektiv og i rollen som projektleder.

 

Du er en erfaren projektleder, der kan motivere projektteamet og strukturere teamets arbejde. Du mestrer de forskellige roller i projektledelse som analytiker, planlægger, formidler og facilitator, og du kan skabe følgeskab i processer, der involverer ledere og medarbejdere på hele økonomiområdet.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra store komplekse og politiske organisationer, meget gerne fra universitetsverden eller anden offentlig organisation.

 

Personlige egenskaber

Som person forventer vi, at du:

 • Trives med høj organisatorisk kompleksitet

 • Har gode samarbejdsevner og kan skabe relationer, der sikrer effektivt samarbejde

 • Kan skabe dialog og forståelse mellem kollegaer, som har forskellige faglige baggrund

 • Er resultatorienteret uden at sætte kvaliteten over styr

 • Har en struktureret arbejdsform, der betyder, at du prioriterer din og teamets indsats, så både opgaver med en kort deadline og med et længere perspektiv kommer i hus

 • Kan overskue komplicerede processer og skabe overblik for dig selv og dine samarbejdspartnere

 • Sætter pris på en uformel omgangstone, har let til latter og bevarer dit gode humør, selv om du møder udfordringer.

 

Vi tilbyder en stilling i et udfordrende og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får dygtige kollegaer, der altid er parate til at sparre og hjælpe dig med at knække koden til KU. Vi arbejder i historiske bygninger i hjertet af København i en virksomhed med en stærk faglig kultur og gode personaleordninger.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC, med indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af erfaring og kompetencer. Det er muligt at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

 

Yderligere oplysninger

Henvendelse til chef for Forretningsudvikling og digitalisering Agnes Kristensen Boldsen på telefon 3532 3897 eller specialkonsulent Lars Henriksen på telefon 51826989. Vi holder ferie i uge 29, 30, 31.

 

Ansøgningsfrist

Send ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk/ senest 13. august 2019.

 

Tiltrædelsesdato: Snarest mulig senest 1. oktober 2019.

 

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

 

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Københavns Universitet
Nørregade 10
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
13-08-2019
Kviknummer
LJA-74392588
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed