Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektmedarbejder til flyttesporet, Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland - Sjællands Universitetshospital Køge

Køge, Midtsjælland

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
Region Sjælland - Sjællands Universitetshospital Køge
Lykkebækvej 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77341150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Projektmedarbejder til Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital

 

Vil du være med til at udvikle Danmarks nye universitetshospital?

 

Vi søger en medarbejder med erfaring fra store flytteprojekter og med en systematisk tilgang til opgaverne. Du får muligheden for at indgå i planlægningen af det nye universitetshospital i Køge, der bygges færdig frem mod 2024. Stillingen er en del af den oprustning, vi i øjeblikket laver for at sikre en god og sikker indflytning i det nye byggeri.

 

Baggrund

 

Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan.

 

Hospitalet har siden 2016 været en organisatorisk enhed med matriklerne Roskilde og Køge. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

 

I en tid med høje og berettigede forventninger til sundhedsvæsenet, men også nye teknologiske muligheder, ønsker Sjællands Universitetshospital at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på. Det nye hospital skal drives efter en række principper, der ændrer markant på den måde hospitalerne fungerer på i dag. Bl.a. er lokaler og udstyr standardiserede i så vidt omfang som muligt. Det sikrer, at der kan arbejdes fleksibelt om patienten, på tværs af afdelingsskel, og med optimal udnyttelse af hospitalets kapacitet.

 

Fremtidens SUH bringer nye teknologiske, bygningsmæssige og logistiske rammer med sig, der kan skabe de rette betingelser for mere sammenhængende og effektive forløb for patienten. Der bliver indflytningen i det nye hospital en anledning til at nytænke patientforløb og fremtidens arbejdsgange med patienten i centrum.

 

Jobbet

 

Opgaverne med at drive nødvendige organisatoriske forandringer, samt planlægge og koordinere den praktiske indflytning frem mod 2024 er forankret i Programmet for Fremtidens SUH. Du bliver en del af programsekretariatet.

 

Programsekretariatet har til opgave at drive de aktiviteter, der skal sikre, at de nye systemer og arbejdsgange implementeres med inddragelse af medarbejderne, og at indflytningen sker så gnidningsløst som muligt både for patient og medarbejder.

 

Selve indflytningen vil ske af flere omgange, og vil omfatte meget forskellige afdelinger, og forskellige grader af kompleksitet. Fælles for dem alle er dog, at det er afgørende at sikre patienternes sikkerhed, at visse dele af driften kan opretholdes undervejs, og at de andre dele af driften kan tages i brug umiddelbart efter flytningen.

 

Arbejdsopgaver

 

Du vil få til opgave at sikre overblikket over de konkrete aktiviteter i flytteopgaven. Det indebærer blandt andet at samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere om deres leverancer i flytningen, at skabe overblik over afhængigheder og risici, og at sikre at leverancerne sker i den rigtige rækkefølge. Du vil være ankeret i flytteopgaven og sammen med kolleger klæde afdelingerne på til at gennemføre opgaven.

 

Du vil få et tæt samarbejde med afdelingsledelser og flyttekoordinatorer på afdelingerne, og skal trives med at samarbejde med mange forskellige fagprofiler.

 

Endelig vil du som en del af programsekretariatet bidrage til den samlede styring af programmet samt udarbejde beslutningsoplæg til blandt andre sygehusledelsen, programmets styregruppe mv.

 

Dine kvalifikationer

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Men det er et krav, at du kan arbejde selvstændigt med en kompleks opgave og selv sikre fremdrift.

 

Du har fx en lang videregående uddannelse, evt. samfundsvidenskabelig eller folkesundhedsvidenskab. Alternativt har du en sundhedsfaglig eller teknisk uddannelse og en relevant videreuddannelse inden for administration eller projektledelse. Personer med andre uddannelsesmæssige baggrunde med relevant erfaring er også interessante.

 

Du har erfaring med koordination af store flytteprojekter, eller koordination af lignende projekter med stor kompleksitet og omfang.

 

Det er afgørende, at du har sans for detaljer, og sætter en ære i at have system og overblik over alle dele af opgaven. I vil være mange om opgaven, men du vil være centrum for koordinationen af alle detaljer på hospitalsniveau.

 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingsledelse og flyttekoordinatorer fra afdelingerne samt eksterne leverandører og skal derfor trives i et miljø, hvor samarbejde og dialog på tværs af faggrænser er en naturlig del af arbejdet, og hvor der er mange bolde i luften.

 

Vi ser gerne, at du kender sundhedsvæsnet gennem fx arbejde i hospital, region eller kommune, men det er ikke afgørende.

 

Hvad tilbyder vi

 

Du vil indgå i programsekretariatet, som er den lille kerne af dygtige medarbejdere, der vil styre programmet for Fremtidens SUH i hus. Sekretariatet er stadig i sin opstart, så du vil få mulighed for at præge både programmet, styringen og dine egne opgaver. Vi lægger stor vægt på en uformel og humoristisk atmosfære samtidigt med at vi kommer effektivt ud over stepperne.

 

Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med store opgaver, men samtidigt være i løbende dialog med både dine kolleger og med personale fra hospitalets afdelinger. Der er således rig mulighed for at udvikle sig indenfor både programstyring, forandringsledelse, organisationsudvikling og meget mere.

 

Løn- og ansættelsesforhold

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, med mulighed for tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Vi har flexordning.

 

Dit daglige arbejdssted er Sjællands Universitetshospital, Køge. Der vil derudover være mødeaktivitet i Roskilde.

 

Ansøgningsfrist er den 24. november 2019. Samtalerne forventes at finde sted i uge 48 og 49.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020 og er tidsbegrænset med ophør december 2025.

 

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte chefkonsulent Maja Nyby Andersen på 93 57 75 97

 

Kontaktperson(er):

Navn: Maja Nyby Andersen

Stilling: Chefkonsulent

Email: majana@regionsjaelland.dk

 

Om Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

 

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

 

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland - Sjællands Universitetshospital Køge
Lykkebækvej 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77341150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed