Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog (barselsvikariat) søges til PPR - Egedal Kommune

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
Egedal Kommune
Ny Toftegårdsvej 8
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72565154
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Psykolog (barselsvikariat) søges til PPR, Egedal Kommune

Psykolog søges til PPR, Center for Skole og Dagtilbud, Egedal Kommune pr. 1.7.2019 eller hurtigst muligt herefter.
Brænder du for at få lov at sætte dit præg på, hvad inklusion og tidlig indsats betyder sammen med en gruppe af dygtige og engagerede psykologer? Kan du forbinde psykologi med pædagogik og didaktik og oversætte dit fag og nyeste forskning til praktiske tiltag, som de professionelle kan benytte til at støtte børn og unge til en bedre hverdag? Kan du træde ind i en PPR i en forandringsproces, hvor vi sammen arbejder henimod DPs og KLs anbefalinger om bedre og tidligere hjælp til børn og unge?
Vores psykolog skal på barsel og vi søger derfor en erfaren og fagligt stærk psykolog til at indgå i og tage ansvar i både tværfaglige og monofaglige teams under CSDs fælles retning:
Det handler om børn
 
Center for Skole og Dagtilbud driver og udvikler dagtilbud, skoler, fritids- og specialtilbud af høj kvalitet. Centeret har 1.300 medarbejdere fordelt på følgende områder: Dagtilbud 0-6 år, folkeskole, SFO, Konsulenterne, Sundhedstjenesten og Tandplejen. Derudover rummer vi PPR og decentrale specialtilbud i både dagtilbuds og skoleregi, herunder bl.a. sproggrupperne og specialgrupperne. PPR består af 11 psykologer, 7 logopæder samt tre sproggruppepædagoger. Vi vægter at etablere sammenhængende udviklingsforløb, som sikrer udvikling, læring og trivsel for børn og unge. Derudover arbejder Egedal Kommune med Tæt på Tværs, herunder inddragende netværksmøder, som del af tidlig opsporing og indsats. Dette foregår i tæt samarbejde mellem forældre, CMS (Center for Myndighed og Social Service) samt CSD, skoler og institutioner.
Om dig
Vi forventer, du er uddannet cand.psych. eller cand.pæd.psych. gerne med autorisation og at du er vant til at arbejde i tværfagligt felt med mange samarbejdspartnere.

Som psykolog vil du blive tilknyttet en række dagtilbud og skoler i et distrikt, samt et specialtilbud. Vi har gruppetilbud, der imødekommer børns udfordringer med ASF, ADHD, læsevanskeligheder og generelle indlæringsvanskeligheder. På førskoleniveau har vi derudover Sproghuset og specialgrupperne. Mange faste møder ligger på skolerne i form af Tæt på Tværs, inddragende netværksmøder samt ressourcecentermøder. På dagtilbudsområdet ligger der ligeledes faste samarbejdsmøder for at sikre en tidlig og koordineret indsats. Du mødes med kolleger til møder og i hverdagen på rådhuset, hvor der er faste arbejdspladser til administrativt arbejde. Der er intern supervision hver anden uge halvanden time, samt faggruppemøder hver anden uge. Derudover er der møder i PPR, hvor både psykologer, logopæder og Sproghuset deltager.
Dine arbejdsopgaver vil primært være at:

 • Indgå i tæt samarbejde med forældre, dagtilbud og skoler om understøttelse af børns læring, trivsel og udvikling
 • rådgive og vejlede indenfor børns udvikling, samt neuroaffektive og relationelle teorier og metoder
 • Bidrage både konsultativt, praktisk og deltagende i diverse projekter
 • Udarbejde testninger og PPVer, som oversætter psykologiske udviklingsbehov til praktiske anvisninger, som understøtter lærere og pædagogers pædagogiske og didaktiske praksis
 • Tilrettelægge, igangsætte og forestå udviklingsforløb for børn eller unge, som har brug for psykoedukation i form af angst, skolevægring, vredeshåndtering, etc.
   
  Egedal Kommunes børne- og unge politik handler bl.a. om at alle børn har en stemme og kan ses, høres og forstås, så de kan deltage i fællesskabet. Se vores Børne-Ungepolitik her:
  http://www.egedalkommune.dk/media/2688095/b_rne-_og_ungepolitik.pdf
  Dette fordrer således, at du er optaget af det inkluderende og tværfaglige samarbejde på dagtilbuds- og skoleområdet og har lyst til at bidrage aktivt med at udvikle almenmiljøernes kompetence til inklusion af børn med særlige behov, via vejledning og undervisning af bl.a. forældre og eksterne samarbejdsparter på daginstitutions- og skoleområdet, så kvaliteten i inklusionsindsatsen bliver endnu bedre.
  Vi tilbyder et spændende, udfordrende og alsidigt job, hvor du kan være med til at præge udviklingen af en mere intervenerende tilgang i tæt samarbejde med gode og engagerede kolleger. Du vil blive tildelt en mentor, som vil være tilknyttet dig det første år. Derudover vil du få intern supervision, hvis du endnu ikke er autoriseret.
  Kørekort er en fordel.
  Løn og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger
Se mere om Egedal Kommune her:
http://www.egedalkommune.dk/borger/familie,-boern-og-unge/raadgivning-og-hjaelp-til-familier/ppr
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte Fagchef Lone Kvist på tlf. 72 59 78 46 eller tillidsrepræsentantsuppleant, Emilie Østergaard, på tlf. 72 59 65 22. Spørgsmål vedr. ansøgnings- og ansættelsesprocedure bedes rettet til Peter Gersholm Jensen på tlf. 72 59 93 37 eller e-mail: peter.gersholm.jensen@egekom.dk
 
Ansøgningsfrist er søndag d. 5 maj. 2019, kl. 12:00.
Ansættelsessamtaler forventes at ligge mandag d. 20. maj, 2019.
Ansøgning med uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere arbejde, CV og andre relevante oplysninger sendes til CSD elektronisk gennem linket i stillingsannoncen. Der indhentes referencer, hvis vi tilbyder dig stillingen.
Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.
Egedal Kommune ligger kun en halv time i tog fra det indre København, og S-banen snor sig tværs gennem hele Egedal Kommune med fire stationer - fra Veksø til Ølstykke. Vores ambition er at yde en god service til borgerne samtidig med, at vi har fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Læs mere om os på http://www.egedalkommune.dk/om-kommunen/om-egedal-kommune
 

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Egedal Kommune
Ny Toftegårdsvej 8
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72565154
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed