Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog - barselsvikariat til småbørnsområdet PPR, Gentofte

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73394326
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Psykologvikar til småbørnsområdet PPR, Gentofte.

PPR Gentofte søger en psykologvikar til småbørnsteam i PPR Gentofte. Stillingen er på 37 timer med start den 13. august 2019.

Arbejdsområde

Psykologen skal for størstedelens vedkommende sammen med 3-4 andre psykologer varetage opgaver i forhold til kommunens dagtilbud, som består af dagplejen og 50 daginstitutioner heriblandt et af kommunens Kompetencecentre, der arbejder med småbørn og familier i udsatte positioner i det mere psykosociale felt. Gruppen af psykologer samarbejder om småbarnsområdet, hvor hver psykolog er kontaktpsykolog for et antal dagtilbud.

Syv af kommunens dagtilbud fungerer som kompetencecentre, hvor forskellige målgrupper af børn i udsatte positioner er en del af såvel det almene fællesskab som af det mere specialiserede, der udgør kompetencecentret. PPRs psykologer og logopæder har et godt og udbygget samarbejde med hele dagtilbudsområdet.

For en mindre dels vedkommende skal psykologen deltage i et projekt, som Gentofte Kommune sammen med en række andre kommuner og Regionens Børne- og Ungdomspsykiatri er involveret i. Projektets formål er at sikre en tidlig og nær indsats for børn unge i betydelig psykisk mistrivsel gennem udvikling og afprøvning af model for en koordineret fælles funktion samt helhedsorienterede og tværsektorielle indsatser, hvor barnet hjælpes i trivsel på mindst indgribende måde uden for psykiatrien[1].

Fokus for arbejdet er tidlig, tværfaglig og forebyggende indsats, og vi tilstræber at etablere samarbejder om såvel den gryende bekymring som den større indsats, når der er brug for et rådgivnings og/eller undersøgelsesforløb.

Psykologen skal desuden deltage i det øvrige tværfaglige samarbejde i PPR og i Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid.

Vi søger en psykolog, der
  • Er uddannet psykolog (cand.psyk eller cand.pæd.psyk)

  • Har viden, interesse for og gerne erfaring med førskolebørn og deres forældre

  • Kan omsætte psykologiske problemstillinger til konkret pædagogisk praksis

  • Har mod på at arbejde konsultativt i inkluderende fællesskaber

  • Har evne til at arbejde selvstændigt og struktureret, men også kan arbejde i tværfaglige samarbejdsfora

  • Kan have overblik og holde mange bolde i luften

  • Har lyst til deltagelse i projektarbejde

PPR i Gentofte

Vi lægger vægt på at være en udviklingsorienteret og fremtidssikret pædagogisk psykologisk rådgivning. Vi er optaget af kontinuerligt at kunne bidrage og udvikle indsatser til understøttelse af arbejdet med børn og unge i dagtilbud og skoler. PPRs rolle er flerstrenget, og vi samarbejder tværfagligt med øvrige fagteam i Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid, som vi organisatorisk er en del af.

I PPR kan vi tilbyde rigtig gode kolleger bestående af 23 psykologer, 19 logopæder, ledere for begge grupper og en administrativ medarbejder. Opgaveporteføljen omfatter de ca. 18.000 børn og unge i alderen 0 18 år, som bor i Gentofte Kommune. Vi betjener kommunens dagtilbud, folkeskoler, privatskoler og kompetencecentre, gruppeordninger, en specialskole og en specialbørnehave, ungdomsskolen samt enkelte særlige tilbud til unge.

Vi har mange og ind imellem komplekse arbejdsopgaver. Vi er i PPR en veluddannet og ambitiøs medarbejdergruppe, og psykologerne har i samarbejde med PPR Lyngby-Taarbæk et uddannelsesforløb i gang i specialiseringsøjemed. Derudover stræber vi mod det gode tværfaglige samarbejde, tid til faglig sparring, udvikling og videndeling og gensidig støtte til hinanden i en travl hverdag.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende psykolog, Lene Dalgaard på mail, ldaa@gentofte.dk eller på tlf. 4032 9356 eller koordinator for småbørnsteamet, Kristine Kleist Svendsen på mail, ksve@gentofte.dk eller på tlf. 2175 0732.

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til gældende overenskomst. Aflønning sker efter principperne om Ny Løn. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungdomsområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist er onsdag den 28. maj kl. 23.59
Samtalerne forventes afholdt den 11. juni.

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73394326
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed