Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog i vikariat til Arbejdsmedicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Guldborgsund, Lolland & Falster

Indrykket
11-09-2017
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49290010
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

1-årig vikariat som psykolog ved Arbejdsmedicinsk Afdeling, Region Sjælland, afsnittet på Nykøbing Falster Sygehus er ledig fra 01.01.18.

Der er en personalebus til rådighed, der dagligt kører fra København til Nykøbing F.

En af vores nuværende psykologer går på barsel. Vi søger derfor en psykolog, der uddannelses- og erfaringsmæssigt kan arbejde i grænselandet mellem det kliniske og arbejds- og organisationspsykologiske område.

Den primære arbejdsopgave er arbejdspsykologiske udredninger, hvorfor erfaring med psykologisk undersøgelsesmetodik er af stor betydning. Fagområdet indebærer at undersøge sammenhængen mellem arbejdsmiljøfaktorer og udvikling af stressrelaterede psykiske lidelser, bl.a. belastningsreaktioner, angst og depression.

Psykologerne på afdelingen gennemfører aktuelt stresshåndteringsforløb i form af gruppebehandling ud fra kognitive metoder, hvorfor man med fordel kan have erfaring med behandling af stressudløste psykiske tilstande.

Psykologen har desuden mulighed for at tilbyde enkelte individuelle samtaleforløb til patienter med arbejdspsykologiske problemstillinger. Dette gerne med henblik på tilbagevenden til arbejde.

Andre opgaver er kontakter til virksomhedens arbejdsmiljøorganisationer, fagforeninger, kommuner, Arbejdstilsynet samt andre med henblik på opsøgende aktivitet, specielt i forebyggende og i socialmedicinsk øjemed.

Der vil også i mindre omfang være opgaver i form af oplæg/undervisning om psykisk arbejdsmiljø, deltagelse på rundbordssamtaler og større gruppeundersøgelser af psykisk arbejdsmiljø og rådgivning i tilknytning hertil.

Der er mulighed for supervision og videreuddannelse.

Arbejdsmedicinsk Afdeling i Region Sjælland består af arbejdsmedicinske afsnit i Holbæk, Slagelse og Nykøbing Falster samt et socialmedicinsk afsnit i Holbæk. Afsnittet i Nykøbing F. er tværfagligt bemandet med to læger, tre lægesekretærer og to psykologer.

Da der således er tale om tværfagligt samarbejde både på afsnittet og mellem afsnittene samt udadtil overfor eksterne samarbejdspartnere, vil evner indenfor samarbejde og kommunikation være af stor betydning.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Region Sjælland og Dansk Psykologforening samt principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger om sygehuset kan fås på vores hjemmeside

Ansættelsessamtaler i ugerne 40 og 41.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49290010
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan