Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog

Mælkebøttecentret

Nuuk

Indrykket
09-01-2019
Kontakt
Mælkebøttecentret
Postboks 1335
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-69466940
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Er du til udfordringer, problemløsninger og udvikling inden for børne- og ungeområdet, så læs videre. 

 

Den selvejende institution Mælkebøttecentret søger en psykolog på fuld tid med tiltrædelse den 1. april 2019 eller snarest derefter.

 

Mælkebøttecentrets målgruppe er børn og unge mellem 3-17 år anbragt udenfor hjemmet. Mælkebøttecentret består af Børne- og Ungehuset Mælkebøtten, der er en kombination af et kreativt værested for alle børn og unge og et krisecenter for socialt udsatte børn og unge, bo-enheden Ilasiaq, der begge modtager 3-11-årige børn, bo-enheden Allu, der modtagere teenagere, samt en administration.

 

Psykologen tilknyttes Mælkebøttecentrets administration og skal i samarbejde med ledelsen sikre den psykologfaglige servicering af Mælkebøtten, Ilasiaq og Allu indenfor forskellige sociale og psykologiske problemstillinger.

 

Målet for arbejdet i Mælkebøttecentret er at forbedre vilkårene for omsorgssvigtede børn og unge for herigennem at forebygge yderligere omsorgssvigt. Nogle af de vigtigste målsætninger for arbejdspladsen er således at skabe mønsterbrydere, forebygge selvmord, forebygge seksuelt misbrug og forebygge kriminalitet blandt børn og unge. Der arbejdes på at skabe en indholdsrigt liv for de børn og unge, der kommer i berøring med Mælkebøttecentret, mens der med fokus på deres ressourcer og styrker arbejdes mod at udvikle deres selvværd og selvtillid.

 

Arbejdsområder

Psykologen får ansvaret for at medvirke i udviklingen og varetagelsen af Mælkebøttecentrets psykologrådgivning, så de sociale og psykologiske problemstillinger i Mælkebøtten og bo-enhederne tilgodeses, og der findes hensigtsmæssige løsninger for både børn og personale.

 

Psykologens primære arbejdsopgaver vil være:

 

 • Psykologisk udredning og undersøgelser af de anbragte børn og unge. I dette arbejde kan også børnenes familier inddrages, og om nødvendigt modtage psykologisk rådgivning og behandling. Dog er det børnenes behov, der er i centrum og har førsteprioritet.

 • Psykologiske behandlingsopgaver og terapi med de anbragte børn og unge. Der vil her være mulighed for både individuel- og gruppeintervention.

 • Supervision, undervisning og kompetenceudvikling af personalet ansat i Mælkebøttecentret. Igen kan dette både foregå i grupper og individuelt.

 • Koordinering af- og deltagelse i årlige, pædagogiske behandlingsplansmøder for de anbragte børn og unge.

 

 

Yderligere skal psykologen være indstillet på at medvirke i centrets udviklingsprojekter, PR og markedsføring af Mælkebøttecentrets brand og værdigrundlag.

 

Psykologen skal kunne forholde sig til og kombinere samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere (både offentlige myndigheder og erhvervslivet) og interne anliggender i organisationen. Psykologen skal desuden være indstillet på selvstændigt og aktivt at medvirke i den udviklingsproces, der er igangsat med henblik på fortsat implementering og evaluering af Mælkebøttecentret. Hertil kommer aktiv medvirken i gennemførelsen af organisationens udviklingsprojekter for eksempel bo-enheder og psykologrådgivningen.

 

Psykologen indgår i et medarbejderteam, hvor alle har et fælles ansvar i forhold til den samlede organisation. Ressourcer og behov skal afpasses løbende i forhold til de enkelte opgaver med det formål at sikre en optimal anvendelse af de tilgængelige ressourcer, hvorfor fleksibilitet og økonomisk ansvar i arbejdet er en nødvendighed. Psykologrådgivningen er tilknyttet Mælkebøttecentrets administration, og det forventes, at der i løbet af 2019 vil blive ansat endnu en psykolog.

 

Psykologen skal medvirke til at sikre en samarbejdskultur kendetegnet ved værdier som respekt, udvikling og handling med fokus på muligheder fremfor barrierer. Nøgleordene i arbejdet vil desuden være dialog, gensidig menneskelig respekt og konfliktløsning.

 

Vi forventer at du

 

 • Er uddannet psykolog enten cand.psych. eller cand.pæd.psych., gerne med autorisation.

 • Har erfaringsgrundlag fra og viden om psykologarbejde med socialt udsatte børn og unge og de ovenfor beskrevne arbejdsområder.

 • Formår at arbejde selvstændigt, kreativt og fleksibelt med en høj grad faglig integritet.

 • Har mod på og evner til konflikthåndtering og problemløsning og brænder for sagen.

 • Gerne er dobbeltsproget grønlandsk/dansk dette er dog ikke en betingelse.

 

 

Vi tilbyder

 

 • Muligheden for at medvirke i et kreativt og fagligt udviklende miljø med indflydelse på stedets arbejdskultur.

 • Mulighed for deltagelse i kurser og relevant faglig efteruddannelse.

 • Et fagligt udfordrende job og et konstruktivt og udviklende samarbejde med de øvrige medarbejdere i Mælkebøttecentret.

 

 

Der gives løn efter kvalifikationer på individuel kontrakt. Det vil kunne tilbydes bohaveflytning og bolig til stillingen.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Direktør Kirsten Ørgaard, tlf. +299 381953, mobil +299 597439 eller mail: oergaard@mb.gl.  

 

Ansøgning inkl. anbefalinger, eksamenspapirer mv. sendes til AC-fuldmægtig Majbrit Friis-Veng: friis-veng@mb.gl eller til Mælkebøttecentret, Postboks 1335, 3900 Nuuk, så vi har den senest mandag den 18. februar 2019. På kuverten bedes påført Ansøgning psykolog.

Ansøg nu
Kontakt
Mælkebøttecentret
Postboks 1335
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
18-02-2019
Kviknummer
LJA-69466940
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed