Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog

DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81891406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Department Rehabilitering Danmark

 

Employment Type Fuldtid

 

Minimum Experience Mid-level

 

DIGNITY SØGER PSYKOLOG MED SPECIALE ELLER ERFARING INDENFOR BØRNEOMRÅDET

 

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge og deres familier i Danmark? Og er du autoriseret psykolog med speciale i eller erfaring med udredning og behandling af børn?

 

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende mulighed som psykolog i vores Rehabiliteringsklinik.

 

Vi blev grundlagt i 1982 som et af verdens første specialiserede torturrehabiliteringscentre. I dag er vi en ledende global aktør inden for forskningsbaseret forebyggelse af tortur og rehabilitering af traumatiserede overlevere i hele verden. Vi arbejder både politisk, sundhedsfagligt, juridisk og udviklingsfagligt for en verden fri for tortur.

 

DIGNITYs Rehabiliteringsklinik arbejder med tværfaglig behandling og rehabilitering af traumatiserede flygtninge og deres familier samt forsknings- og udviklingsarbejde. Udover behandling udfører vi også supervision og konsulentopgaver. Vi har status af høj specialisering fra Sundhedsstyrelsen og driftsoverenskomst med Region Hovedstaden. Vi er ca. 25 medarbejdere i klinikken, heraf 10 psykologer. Klinikken har siden august 2020 været VISO-leverandør. VISO er en del af Socialstyrelsen, og er Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation på det sociale område og på specialundervisningsområdet. Den tværfaglige gruppe af VISO-specialister består af 5 medarbejdere.

 

Om stillingen

Som psykolog i DIGNITY får du et alsidigt og spændende job med mulighed for at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte borgere i tæt tværfagligt samarbejde med læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer.

 

Som psykolog vil dine primære opgaver være, at:

 • deltage i klinikkens rehabiliteringsarbejde i et stærkt tværfagligt behandlingsfællesskab

 • være en af vores VISO-specialister, hvor vi bistår kommuner, borgere og kommunale, regionale og private behandlingstilbud med rådgivning og udredning i de mest specialiserede og komplicerede sager på det sociale område samt undervisningsområdet

 • bidrage til at levere specialiserede ydelser og behandlingsaktiviteter til kommuner, og andre hjælpeorganisationer i og uden for Danmark.

 

Vi tilbyder dig:

 • et spændende klinisk arbejde med behandling og udredning af traumatiserede flygtninge og deres pårørende

 • en unik mulighed for at bidrage til klinikkens videreudvikling af VISO-opgaverne

 • engagerede, og dygtige kolleger med fokus på høj faglighed i behandlingsarbejdet, gode kollegiale relationer og fælles læring

 • gode muligheder for sagssupervision og efteruddannelse både i et dynamisk tværfaglige team, og i en stærkt psykolog-faggruppe

 • oplæring i udredning af traumatiserede flygtninge med validerede monitoreringsredskaber, og deltagelse i kliniske forskningsprojekter

 • et job i en dynamisk organisation med globalt udsyn og et stærkt fagligt fokus

 

Kompetencer

Du er autoriseret psykolog med speciale eller erfaring indenfor børneområdet, og gerne med erfaring indenfor behandling af PTSD og traumatiserede flygtninge. 

 

Vi lægger derudover vægt på, at du:

 • har erfaring med udredning af børn og unge, gerne suppleret med erfaring med familiebehandling

 • har erfaring med konsulentarbejde eller erfaring med at yde rådgivende bistand i en tværgående undersøgelseskontekst

 • har erfaring med at arbejde med tolk

 • har erfaring med tværfagligt samarbejde omkring komplekse sager og blik for, hvordan den individuelle behandling kan afstemmes i en tværfaglig indsats.

 • har kendskab til en traumeinformeret og mentaliseringsbaseret tilgang

 • gode engelsk-kundskaber er en fordel

 

Derudover forventer vi, at du har lyst til at indgå i den faglige udvikling og kvalitetssikring af klinikkens monitorerings- og behandlingsarbejde både i en tvær- og monofaglig kontekst.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er placeret i DIGNITYs Rehabiliteringsklinik med reference til klinikchefen. Klinikken befinder sig geografisk på vores hovedadresse på Bryggervangen 55, 2100 Kbh. Ø.

 

Du ansættes i en stilling på 37 timer ugentligt.

 

Ansættelsen sker på baggrund af lokalaftale mellem DIGNITY og Dansk Psykolog Forening og med henvisning til gældende regional overenskomst for akademikere.

 

Yderligere information

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Chef for Rehabiliteringsklinikken, Marie Høgh Thøgersen, på tlf. 60 10 88 09/mail: mht@dignity.dk.

 

Forventet tiltrædelse: 1. juni 2021 eller hurtigst muligt derefter.

 

Ansøgning med CV og eksamensbevis uploades via linket og skal være modtaget hos DIGNITY senest søndag den 18. april 2021.

 

Vi forventer at afholde samtalerunde 22. april 2021, og en eventuel anden samtale vil finde sted i uge 17.

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig organisation. DIGNITY rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark, laver international forskning inden for torturfeltet og leverer målrettet udviklingssamarbejde med organisationer og partnere i mere end tyve udviklingslande. Du kan læse mere om vores organisation og arbejde på www.dignity.dk. DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81891406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed