Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog med erfaring i behandling af unge til PsykologHuset for Børn og Unge

Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge
Svendborggade 5, 1-3 sal
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75509178
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

 

PsykologHuset for Børn og Unge søger en psykolog med erfaring i behandling af unge, 37 timer ugentlig med tiltrædelse 1. december 2019 eller hurtigst muligt.

 

PsykologHuset for Børn og Unge er et ambulant tilbud i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi arbejder med forskellige typer af psykologisk behandling, undersøgelser og konsulentbistand i relation til børn og unge mellem 0-18 år og deres familier. Opgaverne omfatter komplekse psykosociale problemstillinger og foregår i tæt samarbejde med byens sagsbehandlere.

 

Psykologstillingen opslås i Børn- og Ungeafdelingen, med specielt fokus på arbejdet med unge mellem 13 og 18 år. Afdelingen består af 13 psykologer, hvoraf en gruppe primært er specialiseret i psykoterapeutisk behandling af unge. Afdelingen som helhed løser opgaver med behandling af børn og unge, forældrebehandling, forældrerådgivning, gruppeforløb, psykoedukation, supervision, konsultative opgaver og psykologiske undersøgelser. Afdelingen er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, selvstændighed, ordentlighed og fordybelse. PsykologHuset arbejder med Feedback Informed Treatment.

 

Husets gennemgår i disse år en række organisatoriske forandringer, som stiller krav til medarbejderens åbenhed og fleksibilitet. Med vores størrelse på mere end 25 psykologer fordelt på flere specialer får du gode muligheder for varierede arbejdsopgaver. Vi forsøger at skabe en arbejdsplads kendetegnet ved godt samarbejde og udviklingsmuligheder kombineret med alsidigt klinisk psykologarbejde. Du er sikret højt kvalificeret kollegial sparring, supervision og erfarne kollegaer.

 

Opgaver:

Behandling, rådgivning, psykologiske vurderinger af unge og evt. forældre samt konsulentbistand, supervision og undervisning.

 

Profil:

Vi søger en psykolog, der har klinisk psykologisk erfaring med målgruppen og som gerne må have erfaring med udarbejdelse af psykologiske undersøgelser. Som psykolog er du fagligt velfunderet, struktureret, velovervejet, samarbejdsorienteret og god til at skabe kontakt.

 

Yderligere information

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

 

Du er velkommen til at kontakte konstitueret leder Betina Krogh-Knudsen på 3317 2304, afdelingsleder Ulla Meiner Nielsen på 3317 6994 eller centerchef Sten Kruse-Blinkenberg på 3156 5350.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 9. oktober 2019

 

Vi forventer, at ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 43

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge
Svendborggade 5, 1-3 sal
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75509178
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed