Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog med erfaring ift. traumebehandling og familierettede interventioner til PsykologHuset for Børn og Unge

Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge
Svendborggade 5, 1-3 sal
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75509180
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

PsykologHuset for Børn og Unge søger en psykolog med erfaring ift. traumebehandling og familierettede interventioner. Stillingen er ledig med tiltrædelse 1. december 2019 eller hurtigst muligt.

 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med opgaver fortrinsvist indenfor specialet omkring interventioner i familier, hvor problemstillingen omhandler udfordringer i relationen mellem barn og forælder, traumer fx efter seksuelle overgreb og vold, højkonflikt skilsmisse m.m. Arbejdet vil indeholde udredningsopgaver i form af vurderinger af børn, unge og forældre ift. behandlingsbehov samt individuelle, såvel som familiebaserede behandlingsopgaver, herunder mediationer og krænker-offer møder. I vores arbejde trækker vi på et teoretisk grundlag med elementer hentet fra udviklingspsykologien, traumeteori og systemisk tænkning.

 

PsykologHuset for Børn og Unge er en klinik under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi får hovedsageligt vores opgaver fra Borgercenter Børn og Unge (BBU), dvs. fra de fem myndighedscentre på det sociale børneområde. Derfra behandler vi årligt ca. 500 børn, unge og familier med psykologiske problemstillinger, mistrivsel og psykosociale udfordringer. Vi er lige nu 25 psykologer fordelt på to afdelinger i en organisation præget af store forandringer.

 

PsykologHuset for Børn og Unge er et specialiseret tilbud indenfor hele spektret af komplekse sociale børnesager, og den ledige stilling befinder sig i vores afdeling for familierettede interventioner. En stor del af sagerne i denne afdeling er kendetegnet ved, at overgreb af fysisk og psykisk, voldelig såvel som seksuel karakter er en del af problemstillingen, og stillingen er tænkt som et led i en fortsat opkvalificering på dette område.

 

Husets størrelse giver gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og samarbejde, kreativ og projektorienteret tænkning kombineret med alsidigt klinisk psykologarbejde. Samtidig er man sikret højt kvalificeret kollegial sparring, supervision og en masse erfarne kollegaer.

 

Opgaver:

Behandling, rådgivning, psykologiske vurderinger af børn, unge og forældre samt konsulentbistand, supervision og undervisning.

 

Profil:

Autoriseret psykolog med erfaring inden for specialet omkring overgreb og traumer. Vi søger en psykolog, som er fagligt velfunderet, som sidder roligt i stolen, som er stærk i kontakten, samarbejdsorienteret og åben. Derudover er humoristisk sans en fordel, når man arbejder på et område med så mange udfordringer. Vi forventer et positivt, ressourceorienteret syn på arbejdslivet, kreativitet og evne til omstilling samt evne til at se mulige løsninger i problemfyldte sammenhænge.

 

Andre informationer

Løn og ansættelsesforhold: I henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

 

Du er velkommen til at kontakte Betina Krogh-Knudsen, konstitueret leder på 3317 2304, Louise B. Svendsen, afdelingsleder på 3317 5452 eller Sten Kruse-Blinkenberg, centerchef på 3156 5350.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 9. oktober 2019

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune - PsykologHuset for Børn og Unge
Svendborggade 5, 1-3 sal
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75509180
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed