Gem annonce

Psykolog med interesse for arbejdet med børn og unge til behandlingsinstitutionen Jacob Michaelsens Minde

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Aggershvile Alle 1
2942
Skodsborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81080500
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Ønsker du at arbejde på en højt specialiseret institution på børne- og ungeområdet? Kan du sætte din faglighed i spil og fungere som en nøgleperson i behandlingen af nogle af Københavns sårbare unge? Sætter du pris på faglig sparring på tværs af uddannelsesbaggrund? Så er jobbet som psykolog på Jacob Michaelsens Minde måske lige noget for dig.

 

Stillingen er rammesat mellem 25-37 timer.

 

Om Jacob Michaelsens Minde

Specialinstitutionen Jacob Michaelsens Minde består af tre afdelinger: Kernehuset, Helenes Hjem og Bo-praktikken, og i alt er der plads til 8 børn eller unge. Derudover er der intern skole med plads til 32 elever.

 

Målgruppen er unge i aldersgruppen 13-17+ år med mulighed for efterværn eller indskrivning på en 107-plads. Kendetegnet ved målgruppen på Jacob Michaelsens Minde er, at de unge kognitivt (begavelsesmæssigt) befinder sig indenfor eller tæt på normalområdet.

 

De kan ofte have komplekse og alvorlige psykiske lidelser såsom psykoser, skizofreni, bipolare lidelser, spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser og autismespektrum-forstyrrelser. De kan have angst, depression, OCD og ADHD der er sekundært i forhold til det samlede symptombillede. Derudover kan de have adfærdsmæssige vanskeligheder, der kan vise sig ved selvskadende adfærd, selvmordstrusler, affektlabilitet og brug af rusmidler, der ses som en sekundær følge af de psykiske vanskeligheder (selvmedicinering).

 

Vi arbejder ud fra den kognitive adfærdsterapeutiske tilgang, hvor der er fokus på individuel behandling, og miljøterapien indgår som en væsentlig del af vores behandlingsramme. Som en del af den samlede behandlingsindsats har vi et tæt samarbejde med psykiatrien.

 

Om jobbet

Som psykolog på Jacob Michaelsens Minde skal du samarbejde med de indskrevne børn og unge, deres familier, ledelsen, staben, pædagoger, lærere og øvrige professionelle omkring barnet/den unge. Det bliver din opgave at tilrettelægge behandlingen af barnet/den unge og følge op på behandlingsplanen. Du skal sikre dig, i samarbejde med de øvrige professionelle, at behandlingsplanen bliver fulgt, og at der sker den forventede progression for barnet/den unge.

 

Derudover skal du også varetage følgende opgaver:

 • Facilitering af behandlingskonferencer

 • Sparring med og opkvalificering af medarbejdere

 • Deltagelse i møder omkring den unge

 • Intern og ekstern supervision

 • Samtaler med den unge

 • Psykoedukation til forældre

 

På Jacob Michaelsens Minde har vi et godt arbejdsfællesskab, hvor medarbejdere og ledelse sætter kvalitet, faglighed og samarbejde højt. Vi betragter os selv som en ambitiøs og visionær specialinstitution, der skaber resultater gennem miljøterapi og kognitiv adfærdsterapi. Som psykolog vil du indgå i et netværk med de øvrige psykologer i Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP). Du vil ligeledes modtage supervision og mulighed for løbende opkvalificering.

 

Center for Socialpædagogik og Psykiatri

Jacob Michaelsens Minde er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP), som udover Jacob Michaelsens Minde består af tre andre døgninstitutioner, to dagbehandlingsinstitutioner samt to forebyggende tilbud: ROBUS, som er et ambulant tilbud til børn og unge med spiseforstyrrelser og Brobyggerne, der tilbyder specialiserede hjemmebaserede indsatser og kontaktpersonforløb til børn, unge og familier med psykiatrifaglige.

 

Vi søger efter en ny kollega, som

 • er uddannet psykolog gerne med speciale eller erfaring inden for klinisk psykologi og psykiatri

 • har erfaring med målgruppen og kognitiv adfærdsterapi

 • er motiveret for at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, psykologer, socialrådgiver, sygeplejerske, psykiater og pædagoger på døgnafdelingen

 • har et godt overblik, arbejder struktureret og målrettet og trives i et omskifteligt og til tider travlt miljø

 • er reflekteret, åben og interesseret i at sætte et præg på en institution, som er i konstant udvikling

 • er en god formidler, både skriftligt og mundtligt

 • er erfaren IT-bruger og har kørekort.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

 

Der indhentes børne- og straffeattest samt udvidede referencer ved ansættelse.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. november 2020.

 

Yderligere information

For nærmere information om stillingen kontakt institutionsleder Lennart Ekberg på 2490 0083 eller psykolog Christina Nordstrand Tingleff på 6162 2098.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 28. september 2020

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Aggershvile Alle 1
2942
Skodsborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81080500
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce