Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog søges til spændende barselsvikariat på Q4

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 175
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
28-09-2018
Kviknummer
LJA-65515210
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Sengeafsnit Q4 søger psykolog til barselsvikariat pr 1.11.18 til 31.10.19, 32 timer pr uge.
 
Afd. Q- Afdeling for Depression og Angst skal sidst i november flytte til nyopførte bygninger på DNU i Skejby, sammen med de øvrige psykiatriske afdelinger. I forbindelse med flytningen indfører vi en ny strategi for samarbejdet med de ambulante afsnit og sengeafsnittene. Vi ønsker at styrke den faglige udvikling for personalet og skabe større subspecialisering på de enkelte afsnit.

Vi arbejder ud fra en fælles udviklingsplan med fokus på faglig profilering og særlige satsningsområder indenfor udredning og behandling. Herudover er uddannelse og og forskning blandt vores kerneopgaver, således at vi tilbyder vores patienter den bedste behandling.
 
Om afsnit Q4
Psykologen indgår til daglig i et tværfagligt team med fælles behandlingskonferencer og supervision. Teamet består af læger, sygeplejersker, sosu-assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, en psykolog samt uddannelses-læger.
Afsnittet ledes af en afdelingssygeplejerske og en overlæge.
 
Afsnit Q4 er et akutafsnit, der varetager behandling af indlagte patienter. Målgruppen er den brede patientgruppe indenfor afd. Q`s speciale.
Når vi flytter til DNU skal vi fortsat behandle patienter med affektive lidelser, men som subspeciale får vi patienter, der udover deres psykiatrisk lidelse, også har komplekse somatiske sygdomme. Desuden skal vi behandle gravide med affektive lidelser og kvinder med fødselsdepression/psykose.
 
Om psykologstillingen
Psykologens opgave vil primært bestå i udredning og behandling af indlagte patienter, hvor mange af patienterne har svær komorbiditet. Den psykologiske behandling består primært i korte terapi- og psykoedukationsforløb. Desuden vil psykologen skulle varetage samtaler med pårørende og andre samarbejdspartnere af betydning for patientens behandling.
Udover afsnitsfunktionen og afhængigt af kompetencer kan psykologen få til opgave at supervisere sygeplejersker og andre faggrupper, være vejleder for psykologpraktikanter, enkelte undervisningsopgaver mv.
Grundet omorganisering og udflytning til Skejby, kan der komme opgaver, der ikke er nævnt i opslaget.
 
Kvalifikationer
Vi søger en psykolog, der gerne har psykiatrisk erfaring, herunder erfaring med udredning og terapeutiske behandling af patienter inden for Q`s målgruppe.
Kendskab til og erfaring med brug af psykiatriske/psykologiske udredningsinstrumenter, som f.eks. PSE, SCID-II/SCID-V, DIVA mfl. vil være en fordel.
 
Vi søger en psykolog som er positiv, kan arbejde selvstændigt, fungerer i mange samarbejdsrelationer og har lyst til at arbejde tværfagligt.
 
Ansættelsestidspunkt: 1.11.18- 31.10.19.
 
Løn og ansættelsesvilkår.
I henhold til overenskomst mellem Dansk Psykolog Forening og Danske Regioner.
 
Yderligere oplysninger kan fåes ved henvendelse til psykolog Janne Klærke Rasmussen tlf. 78472273, overlæge Eyd Hansen Høyer 78472241, eller afdelingssygeplejerske Helle Rømer mobilnr. 77472243.
 
Ansøgningsfrist den 28. september

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 175
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
28-09-2018
Kviknummer
LJA-65515210
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed