Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til midlertidig stilling i PPR

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
05-01-2021
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81546199
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Psykiatri

PPR i Lyngby-Taarbæk Kommune søger psykolog til fuldtidsstilling fra 1. marts - 31. december 2021. Vil du være del af en samarbejds- og udviklingsorienteret PPR med fokus på at fremme børns udvikling og trivsel i skoler og dagtilbud?

Vores PPR:

I PPR arbejder vi med børn og unge, inden for både det almene og det specialiserede område. Vi har en væsentlig opgave i forhold til at støtte, at alle børn og unge kan opleve sig som meningsfulde deltagere i kommunens skoler og dagtilbud. PPR står på den måde som en central aktør i udvikling og opretholdelse af læringsmiljøer, som børn i sårbare positioner kan trives i.

I disse år er der på Lyngby-Taarbæk Kommunes samlede børneområde et øget fokus på at sikre børns trivsel og læring i de almene miljøer, herunder på kapacitetsopbygning, etablering af mellemformer, og på udvikling og styrkelse af tidlige indsatser, herunder lettere behandling.

Mange af de sager, PPR bydes ind i, er spidset til og præget af børn i mistrivsel og af fagpersoner, der oplever, at de ikke lykkes. Her er det vigtigt, at PPR bidrager med et velforankret børnesyn samt med ro og tro på, at det vil lykkes at skabe udvikling og trivsel hos barnet. Derudover er det nødvendigt, at vi i PPR har praksisnære redskaber, perspektiver og viden, der kan bidrage til det fælles arbejde omkring barnet, herunder til kapacitetsopbygning af læringsmiljøet.

Vi ønsker, at vores nye kollega kan sige ja til følgende:

  • Uddannet psykolog (cand.psych. eller cand.pæd.psych.) dette er en forudsætning for at kunne varetage de opgaver, stillingen indeholder.

  • Stærk inden for udviklingspsykologi, pædagogisk psykologi og organisationspsykologi, meget gerne med erfaringer fra PPR.

  • Færdigheder i forhold til at drive samarbejdende udviklingsforløb.

  • Gode samarbejdsevner - du skal være medskaber af udviklende, tillidsfulde og gensidigt forpligtende samarbejdsrelationer med ledere af dagtilbud og skoler, såvel som med dine kollegaer i PPR, specialpædagoger, sagsbehandlere, familiebehandlere og andre relevante samarbejdspartnere.

  • Velforankret og tydeligt børneperspektiv - børn har ret til at tage del i fællesskaber og de skal forstås i sammenhæng med deres relationer og kontekst.

  • Kan hjælpe voksne til at tune sig ind på børns initiativer, så gensidighed og handlemuligheder hos børn fremmes.

  • Kompetencer i forhold til undersøgelse og vurdering af børns specialpædagogiske behov.

  • Selvstændigt kunne strukturere din tid og planlægge dine opgaver.

  • Gode formidlingsevner, både på skrift og i tale. PPR-arbejde indebærer en del skriftligt vurderingsarbejde.

 

Vi tilbyder dig:

Du vil blive del af en psykologgruppe med 16 dygtige, engagerede og søde kollegaer, og du vil have adgang til centralt beliggende kontor. Derudover får du en række PPR-kollegaer i form af tale-hørekonsulenter, to-sprogskonsulenter samt medarbejdere i kommunens motorikhus. I PPR er vi aktuelt i proces med at øge vores tværfaglige sammenhæng og med at sikre helhedsorienterede tværprofessionelle indsatser. Denne bevægelse opleves som positiv og udviklende for både medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst hos børn og forældre.

Vi gør meget ud af at hjælpe nye kollegaer godt på plads, vi vægter tilgængelig og nærværende ledelse og er du ikke autoriseret, tilbyder vi supervision med henblik på autorisation. Det er vigtigt for os og for din opgaveløsning hos os, at du oplever, at du kan sætte sin faglighed i spil på nuanceret vis, og vi er som organisation optaget af løbende af justere og finpudse vores praksis.

Vi håber at have vakt din nysgerrighed og interesse for os. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte psykologfaglig koordinator Signe Baake-Hansen på mail sigba@ltk.dk eller telefon 20 32 93 72 eller PPR-chef Rosa Vikmann Pedersen på mail rosap@ltk.dk eller telefon 61 20 95 96.

Praktisk:

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. marts 31. december 2021.

Løn i henhold til overenskomst på området.

Ansøgningsfrist den 18. januar 2021

Ansættelsessamtaler afholdes 21. januar og 26. januar 2021

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81546199
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Psykiatri
Beliggenhed