Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til Tværfaglig Support i Område Indre By/Østerbro (barselsvikariat)

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2019
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
25-01-2019
Kviknummer
LJA-69554514
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Vi søger en kollega, som med humør og energi vil indgå i et tværfagligt team med andre medarbejdere i Område Indre By/Østerbro. Du skal arbejde tværfagligt og indgå i den tværfaglige støttefunktion. Vi bor centralt ved Østerport Station i en smuk bygning.

Du skal som person kunne arbejde selvstændigt, trives med at have fokus på flere sideløbende opgaver og kommunikere med mange. Områdets ambition er, at vi altid yder den bedst mulige betjening til gavn for områdets borgere og gerne til inspiration for byens øvrige områder.

Børne- og Ungdomsforvaltningen er en stor dynamisk organisation med meget udvikling i og altid med et børnesyn, der sætter børnene i centrum.

Din rolle som PPR-psykolog
Som PPR-psykolog i Område Indre By/Østerbro får du ansvaret for den pædagogiske psykologiske rådgivning til skoler og institutioner, undersøgelsesarbejde, observationer og vejledning af børn og familier. Vejledning og konsultativ praksis i forhold til lærere, pædagoger, ledere m.m. om udvikling af det forebyggende, inkluderende og indsatsorienterede arbejde ude i felten i samarbejde med sundhedsplejersker, talehørelærere, støttepædagoger m.fl.

Vores filosofiske fundament er inklusion, hvor vi i supporten yder praksisnær rådgivning i forhold til alle børns deltagelsesmuligheder.

Om dig
Vi søger dig, der er sikker i din psykologfaglighed. Du skal meget gerne have erfaring med pædagogisk psykologisk rådgivning og konsultativt arbejde ude på dagtilbud og skoler. Mest af alt skal du brænde for det høje faglige niveau og for de mange fagligheder, der møder dig ude på vores institutioner og skoler.

Du skal kunne værdsætte, støtte og lytte til dygtige samarbejdspartnere, der byder ind med hver deres sæt af faglige kompetencer på kryds og tværs af fagligheder og organisatoriske skillelinjer. Du skal bevare overblikket og holde hovedet koldt i pressede situationer på en travl arbejdsplads.

Du skal kunne identificere problemer og muligheder og tilrettelægge din indsats, så den passer til den konkrete kontekst og arbejde ud fra de nye praksisformer om generelt at gå fra fejlfindingskultur til hjælp til at udvikle almenmiljøet, så inklusionen kan lykkes.

Følgende læringspsykologiske kompetencer er nødvendige i stillingen

  • Pædagogisk og psykologisk kompetent i sparring og rådgivning
  • Sparring i arbejdet med relationer i et klassegruppefællesskab
  • Hjælp til udvikling af en inkluderende klassegruppekultur
  • Sparring til udvikling af en motiverende undervisning
  • Sparring omkring børn i vanskeligheders muligheder for at deltage i forskellige undervisningssammenhænge
  • Sparring med brug af udviklingspsykologiske teoretiske tilgange ved tidlig indsatser
  • Lede gruppeprocesser
  • Ledelsessparring
Du skal kunne benytte dig af pragmatiske metoder, der indfanger sociale dynamikker og børns perspektiver, og som kan gøre dig bedre i stand til at intervenere på gruppe- og klasseniveau, som fx i klasse- og hverdagsobservationer, facilitere aktørperspektiver i netværksmøder m.v.

Har du det, der skal til, og har du lyst til at slutte dig til vores tværfaglige supportfunktion i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, så søg stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomster efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi kan tilbyde et vikariat hurtigst muligt frem til efteråret 2019.

Yderligere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder for psykologerne Jette Lentz på 6040 5600 eller til tværfaglig chef Line Nordberg på 6040 5616.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 25. januar 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 6.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
25-01-2019
Kviknummer
LJA-69554514
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed