Gem annonce

Psykologer med erfaring / efteruddannelse inden for psykotraumatologi og traumefokuseret behandling søges

Traumeklinikken

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2020
Kontakt
Traumeklinikken
Blegdamsvej 112 A
2100
København Ø
Danmark
Tlf
52 11 94 12
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81278668
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Psykiatri

Traumeklinikken er en psykiatrisk privatklinik, der tilbyder specialiseret traumebehandling med anerkendte og evidensbaserede metoder. Vi har stor tilgang af kunder og ønsker derfor at tilknytte dygtige psykologer.

 

Du vil komme til at arbejde med en af landets førende eksperter på området i et tværfagligt team med såvel psykiatriske som psykologiske og kropsterapeutiske kompetencer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i traumebehandling og diagnostik. Patienterne lider primært af PTSD og andre traumerelaterede sygdomme, men der ses en høj grad af komorbiditet med bl.a. personlighedsforstyrrelser, dissociative lidelser, kroniske smertetilstande og affektive lidelser. Du vil således få mulighed for at arbejde med varierede problemstillinger og særlige målgrupper som patienter med traumer efter arbejdsulykker, seksuelle overgreb, barndomsovergreb, fødselstraumer m.m.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Traumefokuseret psykoterapi.

  • Evt. psykologiske vurderinger.

  • Tilrettelæggelse af behandlingsforløb i samarbejde med specialist i psykiatri.


Vi tilbyder konsultationer ved fremmøde i vores klinik i København (Østerbro) med mulighed for arbejde i dagtid, eftermiddag / aften og i weekender, samt over video fra praksis eller bopæl, så dit arbejde kan tilrettelægges fleksibelt.

 

Vi leder optimalt efter at besætte en fuldtidsstilling, men også kandidater til et bijob 1-2 faste dage om ugen. Konkurrencedygtig løn efter aftale. Mulighed for opstart med det samme.

Kendskab til følgende metoder er en fordel: CPT, TF-KAT, PE og STAIR. Ligeledes er kendskab til psykiatrien er ønskeligt.

Kontakt os på tlf. 52119412 eller e-mail: info@traumeklinikken.dk

 

Ansøgningsproces:

Sendes til Info@traumeklinikken.dk. Du bedes sende CV og relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansøgningsfrist: fredag d. 13. november 2020. Tiltrædelse: 1. december 2020 eller snarest muligt derefter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Traumeklinikken
Blegdamsvej 112 A
2100
København Ø
Danmark
Tlf
52 11 94 12
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81278668
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce