Gem annonce

Psykologer søges til PPR i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Holbæk, Midtsjælland

Indrykket
18-05-2020
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
17-06-2020
Kviknummer
LJA-80290312
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

I forbindelse med barsel, pensionering og almindelig opsigelse, søger PPR i Holbæk psykologer.

 

Vi søger:

3 psykologer til faste stillinger i PPR (37 timer/uge) med start 1. august 2020.  Stillingerne består af betjening af dagtilbud og skoler i halvdelen af tiden og betjening af vores dagbehandlingsskoler i den anden halvdel.

 

Derudover søger vi også en psykolog til et barselsvikariat i PPR (37 timer/uge) med start 1. august 2020.

 

PPR er en del af Børneindsatsen, som også består af Sundhedsplejen, Myndighedsafdelingen og Familiehuset. Børneindsatsens opgave overordnet set er, i samarbejde med forældre, skoler og dagtilbud, at skabe forandring for børn og familier, så læring og trivsel øges.

 

Vores udgangspunkt er løsningsorienteret, og vores fokus er derfor altid på, hvordan vi i samarbejde med børn, forældre, pædagoger, lærere og alle andre omkring børnene kan skabe forandring. Nogle gange kan dette klares konsultativt, men andre gange kræver dette et individuelt kendskab til barnets særlige behov, hvorfor vi også laver individuelle vurderinger af enkelte børn, og derefter vejleder ud fra denne viden.

 

Holbæk Kommune har rigtig mange dagbehandlingssteder, som PPR også betjener. Opgaven her er i høj grad at understøtte dagbehandlingsskolerne i deres arbejde med enkelte elever, grupper og holddelinger, så skolerne kan tilrettelægge undervisningen og pædagogikken bedst muligt, for denne meget udsatte gruppe af elever.

 

Vi har brug for psykologer, som har evnen til på en faglig og relationskompetent måde at bringe sin viden i spil i samarbejde med børn, familier og de pædagogiske medarbejdere. Vores dagligdag er omskiftelig og meget varieret, så man skal kunne trives med at have mange bolde i luften. Arbejdet indebærer høj grad af selvtilrettelæggelse, hvilket både er en frihed, men også kræver stort overblik og ansvarlighed.

 

Vi tilbyder et spændende varieret arbejde med dygtige kolleger, hvor faglig udvikling, sparring og supervision er en naturlig del af hverdagen. Vi gør os umage med at introducere nye psykologer grundigt til deres arbejde, så de oplever sig klædt på til opgaven.

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist 17. juni 2020

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

  • Faglig koordinator for psykologerne Cathrine Høimann Jensen tlf. 72 36 26 71

  • Leder af PPR Lasse Gulstad Larsen, tlf. 72 36 71 96

 

Ansøgningen sendes elektronisk vedlagt CV og eksamensbevis.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2020
Udløber
17-06-2020
Kviknummer
LJA-80290312
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce