Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer til PsykologHuset for Børn og Unge

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019
Kontakt
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Svendborggade 5
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73326436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

PsykologHuset for Børn og Unge søger 3-4 psykologer med tiltrædelse 1. august 2019.

 

Der er tale om faste stillinger på 33-37 timer ugentligt med opgaver inden for alment klinisk psykologisk arbejde. Arbejdet vil indeholde både udredningsopgaver i form af brede psykologiske undersøgelser af børn og unge samt forældrekompetenceundersøgelser, og desuden individuelle såvel som familie- og gruppebaserede behandlingsopgaver.

 

Hvem er vi?

PsykologHuset for Børn og Unge er en klinik under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi får hovedsageligt vores opgaver fra Borgercenter Børn og Unge, (BBU), dvs. fra de fem myndighedscentre på det sociale børneområde. Vi er lige nu 23 psykologer i en organisation præget af store forandringer.

 

Vi arbejder med forskellige typer af undersøgelser, behandling og konsulentbistand i relation til vores målgruppe, som er børn og unge mellem 0-18 år og deres familier. Opgaverne omfatter komplekse psyko-sociale problemstillinger og foregår i tæt samarbejde med byens sagsbehandlere. PsykologHuset for Børn og Unge har et højt specialiseret tilbud vedr. sager, hvor seksuelle overgreb er en del af problemstillingen. Vi besidder en stor erfaring ift. familieterapi såvel som behandling af unge med svære psykosociale eller semipsykiatriske problemer, ligesom vi har en gruppe af meget erfarne terapeuter med speciale i legeterapi og behandling af traumatiserede børn.

 

Vi har indenfor de sidste år etableret et nyt fokusområde i forhold til at intervenere i sager med børn, der mistrives på grund af højkonflikt skilsmisse. Som et sidste og vigtigt element løser vi en lang række konsultative, undervisningsmæssige og forskningsrettede opgaver for projekt Styrket Indlæring Bedre Skolegang, som er et traumefokuseret forskningsprojekt ligeledes funderet i BBU.

 

Husets størrelse giver gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og samarbejde, kreativ og projektorienteret tænkning kombineret med alsidigt klinisk psykologarbejde. Samtidig er man sikret højt kvalificeret kollegial sparring, supervision og en masse erfarne kollegaer.

 

Opgaver:

Behandling, rådgivning, test, psykologiske undersøgelser af børn og unge, forældrekompetenceundersøgelser samt konsulentbistand og undervisning.

 

Din profil:

 

  • Gerne autoriseret psykolog med erfaring inden for nogle af de ovennævnte specialer

  • Vi søger psykologer som er fagligt velfunderede, stærke i kontakten, samarbejdsorienterede, nysgerrige, åbne og nytænkende ligesom humoristisk sans er en fordel, når man arbejder på et område med så mange udfordringer

  • Vi forventer et positivt, ressourceorienteret syn på arbejdslivet, kreativitet og evne til omstilling samt evne til at se mulige løsninger i problemfyldte sammenhænge

 

 

Løn og ansættelsesforhold: I henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Betina Krogh-Knudsen, konstitueret leder på 3317 2304 eller Sten Kruse-Blinkenberg, centerchef på 3156 5350.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 10. juni 2019

 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 25.

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Svendborggade 5
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73326436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed