Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologgruppen i Børn og Forebyggelse Ishøj Kommune søger en barselvikar

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
Ishøj Kommune
Vejlebrovej 45
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70590306
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Psykologgruppen på i alt 17 psykologer søger en ny kollegaer, der brænder for alsidigheden i PPR arbejdet. Der er tale om et barselsvikariat på 30 timer for én af vores faste psykologer med opstart 1.5.19.

Vi har mangeartede opgaver i psykologgruppen og mange samarbejdsrelationer, så hvis du brænder for et arbejde med tempo, flow og mulighed for kompetenceudvikling, så er du måske den helt rigtige kollega til os.

Stillingsbeskrivelsen

Psykologerne i CBF har deres daglige arbejdsplads på skolerne i Ishøj og Vallensbæk. Her vil du komme til at arbejde i et tværfagligt team på skolen og dens distrikt. Du vil dele dagligdag med tale-/hørekonsulenten, sundhedsplejersken, familierådgiveren, samt skolens øvrige ressourcepersoner.

Du vil bruge en stor del af din arbejdstid på forebyggende og inkluderende indsatser i dagtilbuddene og på skolerne. Du vil også få ansvar for at gennemføre pædagogisk-psykologiske vurderinger, samt at indstille børn til specialundervisning eller anden specialpædagogisk bistand og følge op på indsatserne.

Konkret vil der i denne stilling være betjening af folkeskole med en multietnisk profil og særlige udfordringer og rammevilkår jf. den socio-demografiske sammensætning. Derudover vil du skulle betjene et dagtilbud.

For at trives i stillingen skal du kunne lide at skifte i kontekst i løbet af ugen, samt at arbejdsopgaverne er forskelligartede og kræver, at man kender og benytter sig af flere metodiske tilgange, samt har mod på at skabe processer, hvor løsningerne findes sammen med det lærerfaglige og pædagogiske personale tæt på barnet.

Du skal være uddannet cand. psych. eller cand. pæd. psych.

Af yderligere kvalifikationer er det en fordel, hvis du kender til PPR-arbejde eller er vant til at arbejde i forskellige kontekster fx med aktionslæring eller pædagogisk vejledning i praksis. Personligt er det en fordel, at du arbejder struktureret og er mental robust.

Om Center for Børn og Forebyggelse

I Ishøj har vi ambitioner på alle børn og unges vegne.

Center for Børn og Forebyggelses mål er at sikre, at Ishøjs børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale. Vi har derfor et stort ansvar i forhold til at stille tilbud til rådighed, der bygger på erfaring og forskningsbaseret viden.

Vi arbejder efter en Ishøj-model der forpligter os på at investere i tidlig indsats og samarbejde på tværs med familiens udvikling for øje.

Center for Børn og Forebyggelse varetager opgaver indenfor børnefamilieområdet, PPR, sundhedspleje, tandplejen og SSP. Vi anser en høj grad af monofaglighed for at være en nødvendig forudsætning for en succesfuld tværfaglig opgaveløsning. Centeret beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

Alle CBFs faggrupper mødes én gang ugentlig på rådhuset. Her vil du bl.a. deltage i psykologmøder og supervision. Her vil der også være mulighed for tværfaglig sparring og koordinering med alle dine andre kolleger. Du vil få tilknyttet en fast mentor og være en del af et introduktionsforløb til hele centret.

Centerets ledelsesteam betragter ledelse som noget, vi skaber i relationer mellem leder/medarbejder. Som ledelse skaber vi gode rammer for opgaveløsningen og værdsætter det gode følgeskab - ligeså vel som det gode lederskab. Stillingen som psykolog er med daglig reference til psykologfaglig leder.

Ishøj og Vallensbæk kommuner har indgået et forpligtende samarbejde, der blandt andet betyder, at Ishøj Kommune varetager opgaverne indenfor PPR-området for Vallensbæk kommune.

Om Ishøj Kommune

Kommunen oplever en befolkningstilvækst. Vi har ca. 22.000 indbyggere, hvoraf knap en fjerdedel er børn og unge under atten. Styrken ved at være en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkeligheden, uanset hvor i organisationen, vi er placeret.

Vi er godt placeret i det storkøbenhavnske område med strandpark, store naturområder og let adgang med S-tog, den kommende letbane og motorveje.

Ishøj Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med en medborgerskabspolitik.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her: http://nyijob.ishoj.dk/ny-i-job.

Ansættelsesprocessen

I ansættelsesprocessen lægger vi vægt på dit ønske om at arbejde med PPR området, samt erfaring med at arbejde tværfagligt og rådgivende i praksis.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. marts. 2019. Du får besked om evt. indkaldelse den 11.marts 2019. Til ansættelsessamtale deltager den psykolog, der skal på barsel, psykologfaglig, samt en tværfaglig kollega fra anden faggruppe.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Ishøj Kommune
Kontakt
Ishøj Kommune
Vejlebrovej 45
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70590306
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed