Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog/psykoterapeut til Barnets Blå Hus Frederikshavn

Barnets Blå Hus Frederikshavn

Frederikshavn, Nordjylland

Indrykket
09-08-2018
Kontakt
Barnets Blå Hus Frederikshavn
Vrangbækvej 115
9900
Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
10-09-2018
Kviknummer
LJA-64261702
Jobtype
Deltid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Vi søger en psykolog/psykoterapeut med hjerte for familiebehandling til Barnets Blå Hus i Frederikshavn (barselsvikariat)

Behandlingstilbuddet Barnets Blå Hus i Frederikshavn søger en psykolog/terapeut med erfaring i familiebehandling og børnegrupper for børn og deres forældre, der har været eller er berørt af forældres misbrug af alkohol eller stoffer.

 

Lidt om dig

Vi søger en erfaren medarbejder, der brænder for at bidrage til positivt udviklende fællesskaber med et oprigtigt ønske om at møde vores brugere i øjenhøjde.

 

Din uddannelse og dine erfaringer vil i høj grad være med til at definere vores tilbud så du får stor mulighed for at sætte dine egne kompetencer i spil.

 

Du trives med at have ansvar og i at være tydelig i din kommunikationsform og kan desuden se dig selv i sammenhænge, hvor du er ude og holde foredrag om vores arbejde.

 

Vi arbejder med at implementere recovery så en interesse for at se vores forældre som eksperter i eget liv vil være en fordel.

 

Du skal have en uddannelse som psykolog eller psykoterapeut og gerne med efteruddannelse i ledelse af børnegrupper eller familiebehandling.

 

Kan du i øvrigt se dig selv på en arbejdsplads, der arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang, hvor vi benytter os af Feedback Informed Treatment, og hvor det er væsentligt at dokumentere effekt af forløb? Så er det måske dig, vi søger.

 

Lidt om os

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor ånden i huset er væsentlig alle skal fra første øjeblik, de træder ind mærke sig velkommen og taget godt i mod. Vi har tid og ro til at pleje relationer, både til hinanden og til vores familier. Vi tilbyder supervision hver sjette uge af ekstern supervisor.

 

Barnets Blå Hus er et støtte- og behandlingscenter for børn (0-13 år) fra familier i særligt vanskelige livssituationer, som er præget af rusmiddelmisbrug. I Barnets Blå Hus kan børnene få støtte og hjælp til deres hverdagsliv og møde andre børn, der også kan have det svært derhjemme. Fokus er på tidlig indsats og en faglig systematiseret forebyggelse af de problemer, børnene kan få både i deres barndom og senere i livet.

 

Børnene er i fokus, men da forældrenes kompetencer ift. børnene er vigtige, så er forældrene også en del af målgruppen. De kan få hjælp til at styrke deres forældrekompetencer og sociale færdigheder. Desuden kan de deltage i samtaleforløb omkring familieproblematikker.

 

Barnets Blå Hus bliver drevet af Blå Kors Danmark, som har fået støtte fra Socialministeriet til ultimo 2019 til i alt fem Barnets Blå Hus-afdelinger i hhv. Vesthimmerland, Aalborg, Bornholm, Svendborg og Frederikshavn.

 

På vores hjemmeside www.barnetsblaahus.dk under Frederikshavn kan du læse om, hvad vi konkret tilbyder.

 

Dine arbejdsopgaver vil være:

 

  • Selvstændigt at varetage vores onsdags-åbent

  • Være primær kontaktperson for de familier, der kommer om onsdagen

  • Tage ansvar for rammesætning af de frivilliges arbejde på onsdagsholdet

  • Have individuelle forløb (børn, forældre, familie)

  • Selvstændigt varetage dokumentation i vores dokumentationssystem

  • Bruge Feedback Informed Treatment i børnegrupper

  • Selvstændigt at varetage babycafé torsdag formiddag

  • Sammen med os andre sørge for at huset hænger sammen. Dvs. tømme opvaskemaskine, handle ind og holde orden.

 

 

Barnets Blå Hus arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til dette i din ansøgning. Du kan læse mere på www.blaakors.dk/vaerdier.

 

Jobbet er på 25 timer om ugen. Du vil sammen med din leder sammensætte, hvordan og hvornår timerne skal ligges. Har du spørgsmål, kan du kontakte leder Irene Lerche på 61 24 14 57.

 

Ansøgningsfristen er 10. september 2018 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler onsdag 12. september 2018. Ansættelsesstart 1. oktober 2018.

Ansøg nu
Kontakt
Barnets Blå Hus Frederikshavn
Vrangbækvej 115
9900
Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
10-09-2018
Kviknummer
LJA-64261702
Jobtype
Deltid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed