Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver til barselsvikariat

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
18-08-2019
Kviknummer
LJA-74407850
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Socialrådgivning

Center for Social Service i Egedal Kommune søger en socialrådgiver/socialformidler, der har lyst til at arbejde med voksne med særlige behov.

 

Om os

Center for Social Service er en del af en værdibaseret organisation. Vi er godt på vej i forhold til arbejdet med at sikre borgerne den rigtige kvalitet inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed. Vi lægger stor vægt på faglig stolthed både i forhold til sagsbehandlingen og til de socialfaglige løsninger.

 

I Center for Social Service anvender vi Egemodellen Tæt på Tværs (den svenske model) på både børne- og voksenområdet.

 

Egemodellen Tæt på Tværs betyder, at du som rådgiver vil sidde med et lavere antal sager, hvor der vil være tættere og hyppigere opfølgning. Vi lægger stor vægt på helhed og koordinering på tværs af kommunen. Du må forvente at skulle samarbejde med mange forskellige faggrupper, for at finde den rigtige løsning, for de borgere vi hjælper.

 

Du vil blive en del af et team, der kommer til at bestå af 16 medarbejdere, en fagkoordinator og en teamleder. Teamet er opdelt i to grupper. En gruppe der behandler sager, hvor borger bor i botilbud, og en gruppe der behandler sager, hvor borger bor i eget hjem.

 

Stillingen er placeret i gruppen, hvor borger bor i botilbud.

 

Arbejdsopgaver og faglige udfordringer

Dit arbejde vil bestå af sagsbehandling af konkrete sager, herunder borgersamtaler, opfølgningsmøder og opfølgninger på iværksatte indsatser. Derudover skal du yde en tværfaglig og helhedsorienteret indsats omkring borger, deltage i tværfaglige borgerteams, udarbejde udredninger og handleplaner.

 

Stillingen omfatter råd og vejledning og du kan forvente at komme til at behandle sager, hvor den primære målgruppe vil være handicapsager. Men du må forvente, at der også vil være sager indenfor psykiatri og misbrug.

 

Om dig

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet med voksne med særlige behov enten fra et tilsvarende job eller fra botilbudsområdet. Du har den nødvendige interesse og nysgerrighed i dine kolleger i teamet og på at udvikle dig i stillingen. Du er god til at samarbejde, både med dine kolleger i teamet, i centret, samt med kolleger i resten af kommunen og øvrige parter.

 

Og så vil vi selvfølgelig gerne have dig, fordi du

 

  • bidrager med godt humør og lyst til at være med til at udvikle organisationen

  • kan arbejde selvstændigt, systematisk, helhedsorienteret samt kan bruge retsregler, vejledninger og praksisundersøgelser i dit arbejde

  • tager medansvar for fagligheden i afdelingen

  • ser tværfaglighed som en styrke

  • har kendskab og meget gerne erfaring med VUM som udredningsværktøj

  • bruger IT som en sikker og naturlig ting i det daglige arbejde

 

 

Vi kan tilbyde dig

 

  • en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglig stolthed

  • en arbejdsplads med kompetente og engagerende kolleger, hvor der er rum til nye tanker og kreative løsninger, samt daglig sparringsmulighed med dine kolleger

  • supervision, fleksibel arbejdstid, mulighed for hjemmearbejdsplads og en høj grad af indflydelse på eget arbejde

  • et introduktionsprogram, der tager udgangspunkt i dine faglige og personlige kompetencer

 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn forhandles individuelt og efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

 

Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer om ugen.

 

Stillingen er ledig til besættelse den 1. september 2019, eller hurtigst muligt derefter.

 

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte fagkoordinator Line Ougaard tlf.nr. 7259 6874 eller rådgiver Henriette Sørensen på 7259 6465.

 

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads. Vi har en kantine med frokostordning, og der er mulighed for at benytte kommunens trænings- og idrætsfaciliteter.

 

Ansøgningsfrist

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og uddannelsesbevis, så den er os i hænde senest søndag den 18. august 2019.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 35.

 

Egedal Kommune

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på www.EgedalKommune.dk

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
18-08-2019
Kviknummer
LJA-74407850
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Socialrådgivning
Beliggenhed