Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgiver til Totalkredit rådgivning i København

Totalkredit A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Totalkredit A/S
Kalvebod Brygge 3
1560
København V
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
25-02-2018
Kviknummer
LJA-56254901
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vores afdeling i Totalkredit Rådgivning søger en rådgiver, der er skarp på både realkredit og bank, og som kan betjene og rådgive vores Totalkreditkunder.

TILFREDSE KUNDER OG BOLIGRÅDGIVNING FRA A TIL Z

I Totalkredit Rådgivning bliver du en del af et indsatsområde i Nykredit-koncernen, som du med nytænkning, teamånd og energi skal være med til at forme og skabe. Som rådgiver af vores Totalkreditkunder er dit mål helt naturligt at levere højt kvalificeret rådgivning og dermed skabe tilfredse kunder.                  

I praksis kommer du til at rådgive kunderne om deres økonomi herunder også deres realkreditlån. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. låneomlægning, tillægsbelåning, udarbejdelse af kreditvurderinger og lånetilbud. Vores velfungerende supportteam udarbejder lånedokumenter, så du kan bruge tiden på at rådgive kunderne.

DU ER UDDANNET INDEN FOR BANK

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du har stor erfaring inden for rådgivning af realkreditlån og har ligeledes faglige kompetencer inden for bank.  

Med din åbne og udadvendte facon har du nemt ved at komme i dialog med dine kunder om deres behov og ønsker, og du formår at skabe tætte relationer til den enkelte kunde.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Du bliver en del af et team af flere rådgivere. Afdelingen er løbende blevet opbygget over de seneste år, og du får mulighed for at præge vores processer og arbejdsgange. Det er en fordel, at du er fleksibel i din tilgang til opgaver.

Kundekontakten foregår udelukkende via telefon, mail og onlinemøder. Vi har en uformel tone i afdelingen, og en kultur hvor alle bidrager med idéer til nytænkning til fordel for kunden og arbejdsgangen i hverdagen.               

Din arbejdsplads bliver på Kalvebod Brygge 47, 1780 København V. 

ER DU INTERESSERET?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Heidi Vinther, 23 38 44 65 eller HR seniorkonsulent Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46                

Vi indkalder løbende til samtaler.          

Ansøgningsfrist:

25. februar 2018

OM TOTALKREDIT

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet. Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er med et udlån på mere end 500 mia. kr. landets største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Du kan læse mere om Totalkredit på www.totalkredit.dk.

 

Ansøg nu
Kontakt
Totalkredit A/S
Kalvebod Brygge 3
1560
København V
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
25-02-2018
Kviknummer
LJA-56254901
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed