Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark søger en testkyndig rekrutteringskonsulent til barselsvikariat, Koncern HR i Vejle

Region Syddanmark

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Region Syddanmark
Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf
29201560
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79921918
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale

Her er muligheden for at arbejde i et barselsvikariat hvor ansvarsområdet primært omfatter tolkning af og tilbagemeldinger på personprofiler og øvrige testværktøjer i forbindelse med rekrutteringer og udvikling af højtuddannede specialister. Kan du med din erfaring fra en rekrutteringsfunktion, se dig selv gøre en forskel og motiveres du af at være i kontakt med mange kandidater i din dagligdag? Så har vi det rette job for dig.

Som rekrutteringskonsulent får du 2 primære ansvarsområder.

Du får bl.a. en vigtig rolle i at understøtte ansættelsesudvalg i den afsluttende del af rekrutteringsprocessen, når vi ansætter medarbejdere til regionens centrale funktioner, der er placeret i Regionshuset i Vejle.

Herudover kommer du til at afholde en plenum introduktion til brugen af personprofiler og efterfølgende personlige tilbagemeldinger på personprofiler til læger, der deltager på speciallægeuddannelsen i forbindelse med deres faglige og personlige udvikling.

Dagligdagen

De primære arbejdsopgaver er, som nævnt ovenfor, at rådgive og servicere ledere og ansættelsesudvalg i den afsluttende del af rekrutteringsprocessen. Det gør du særligt ved at gennemføre kandidattilbagemeldinger på personprofiltest, hvor vi anvender værktøjer fra bl.a. Hogan og Master Management. Disse opgaver koordineres i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i rekrutteringsteamet, der består af yderligere to rekrutteringskonsulenter, en rekrutteringsadministrator samt en studentermedhjælper.

Du får herudover en særlig rolle ift. at holde oplæg og efterfølgende give tilbagemeldinger på OPTO personprofilen til ca. 150 læger fordelt over 6-7 hold om året i forbindelse med den personlige udvikling som del af deres speciallægeuddannelse. Da de mange læger arbejder på skiftende arbejdstider, vil det også kræve en del koordinering, som du naturligvis også selv håndterer.

Som udgangspunkt gives alle personlige tilbagemeldinger via telefon eller video og tilbagemeldingen til ansættelsesudvalget gives typisk umiddelbart før 2. samtalerunde.

Selve udarbejdelsen af stillingsopslag og jobanalyser, kompetence- og kvalifikationsprofiler er også arbejdsområder, hvor vi lejlighedsvist assisterer.

Succeskriterier

De væsentligste succeskriterier kan opdeles og består bl.a. af, at din rådgivning og leverance bidrager til en vellykket rekruttering med målbar tilfredshed hos både ansøgere og de ledere med tilhørende ansættelsesudvalg, du servicerer.

Herudover skal din udviklende og konstruktive facon ved tilbagemeldingerne til lægerne medvirke til den enkelte læges fortsatte personlige udvikling.

Du skal i begge situationer arbejde målrettet og serviceorienteret med at sikre understøttelsen af den gode kandidatoplevelse.

Uddannelse og erfaring

Vi vægter praktisk, relevant og dokumenteret erfaring med at give tilbagemeldinger på personprofiler over formel uddannelse, men forudsætter naturligvis, at du tidligere er certificeret i en eller flere personprofiler ligesom vi forventer, du er indstillet på at tage evt. yderligere certificeringer i forbindelse med din ansættelse hos os.

Du kommer meget gerne fra en intern rekrutteringsfunktion i en større organisation eller hos et eksternt rekrutterings- /vikarbureau, hvor du har arbejdet med en stor volumen af testtilbagemeldinger og de administrative- samt koordinerende opgaver der naturligt følger med.

Vi lægger vægt på, at du har forståelse for den kontekst, du skal rekruttere eller udvikle ledere samt specialisterne ind til, og at du dermed præcist kan rådgive om en ansøgers profil i relation til det specifikke job, der skal besættes både indholdsmæssigt, personligt og i et fremtidigt perspektiv.

Da vores testværktøjer er IT-baserede er det vigtigt at du ser IT som en integreret del af din værktøjskasse og er villig til at lære at bruge de værktøjer du måske ikke lige har mødt før.

Din profil

Som person brænder du særligt for at gennemføre kandidattilbagemeldinger på personprofiler som en naturlig del af rekrutteringsdisciplinen samt ved personlig udvikling.

Opgaverne kræver en person der er serviceminded, velovervejet, stærk i dialogen og fortrolig med at afholde faglige præsentationer for større grupper. Det gælder både når du rådgiver ansættelsesudvalgene og når du taler med lægerne, som del af deres personlige udvikling.

Din tillidsskabende tilgang gør dig i stand til hurtigt at skabe et fortroligt rum til dialog også selvom du ikke sidder fysisk foran personen du taler med.

Du arbejder struktureret og har plads i dit liv til at nogle tilbagemeldinger gives på de tidspunkter, hvor kandidaterne kan. Det betyder, at du lejlighedsvist skal forvente noget aften- og weekendarbejde, der kompenseres med frihed på andre tider.

Det er klart en fordel, at du interesserer dig for regionens områder, og du formår at se de store linjer, samtidig med, at du kan skabe resultater sammen med andre.

Du er selvkørende, og har samtidig lyst til at samarbejde på tværs og indgå i forskellige samarbejdsrelationer både i afdelingen, andre dele af Koncern HR samt de enheder vi ellers servicerer.

Vi tilbyder

  • Et barselsvikariat i en spændende stilling med en stor kontaktflade
  • Rig mulighed for selv at planlægge din hverdag og sætte dit præg på løsning af opgaverne
  • Et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og en afslappet og uhøjtidelig omgangstone med kompetente kolleger, som du kan sparre med.


Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Jesper Stockmarr på jes@rsyd.dk / 21 25 79 11 eller rekrutteringskonsulent Jerry Fogh på jerry.fogh@rsyd.dk / 24 96 54 99. (Jerry har dog ferie i uge 10)

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er d. 29. marts 2020. Vi forventer at afholde 1. samtalerunde d. 2. april i tidsrummet 11 16 og 2. samtalerunde d. 15. april i tidsrummet 08 12. Mellem de to samtalerunder anvendes personprofil samt analytisk test.Om afdelingen

Regionshuset i Vejle har ca. 800 medarbejdere hvoraf Koncern HR, som er én af stabene i Regionshuset, består af ca. 85 medarbejdere. Koncern HR rådgiver om, udvikler og løser HR opgaver på koncernniveau, som komplementerer de lokale HR afdelinger. Koncern HR er samtidig lokal HR funktion for Regionshuset og socialområdet. Du indgår i HR Sekretariatet, der ud over rekruttering arbejder med sekretariatsbetjening af Hoved- og MED- udvalg, Strategisk Arbejdsmiljø og Kommunikation. Vi er i alt 17 medarbejdere i afdelingen.

Ansøg nu
Kontakt
Region Syddanmark
Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf
29201560
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79921918
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale
Beliggenhed