Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark søger tolke som tilkaldevikarer i tigrini

Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
Sygehusvej 24
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
05-04-2019
Kviknummer
LJA-71566944
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Region Syddanmark søger tolke som tilkaldevikarer i tigrini.

Region Syddanmark oprettede pr. 1. oktober 2018 eget tolkecenter, Tolkecenter Syddanmark. Vi søger nu tolke i tigrini som løst tilknyttede tilkaldevikarer, som vi tilkalder til konkrete afgrænsede tolkeopgaver.

Du skal video, -og telefontolke for vores patienter fra tolkecenteret på Kolding Sygehus. Tolkninger ligger foreløbigt i tidsrummet kl. 8.00 til 16.00 på hverdage.


Din baggrund og kompetencer:

  • Du er god til mundtlig dansk og tigrini
  • Du kan læse dansk
  • Du har gode formidlingsevner, og du har erfaring i at tolke, gerne indenfor sundhedsvæsenet eller anden offentlig virksomhed, for eksempel politiet eller domstolene
  • Du er uddannet på minimum gymnasialt niveau
  • Du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende, herunder mødestabil
  • Du er imødekommende, serviceminded og fremstår præsentabel
  • Du er psykisk robust og i stand til at håndtere svære samtaler
  • Du vægter samarbejde og kollegial sparring, og du trives i kulturelle forskelligheder på tværs af religion og nationaliteter
  • Du kan overholde sundhedsvæsenets tavshedspligt og har lyst til at arbejde i en stor innovativ organisation inden for sundhedsvæsenet.

Nøgleinformationer om afdelingen:

Tolkecenter Syddanmark er et nyetableret tolkecenter, som leverer tolkeydelser til alle sygehusene i Region Syddanmark. Tolkningen foregår som video, - og telefontolkning.

Tolkecenteret består af fastansatte tolke inden for en række forskellige sprog, og hertil kommer et antal tolke med en mere løs tilknytning til centret samt et sekretariat med administrative medarbejdere. Tolkecenter Syddanmark er organisatorisk forankret på Kolding Sygehus i Patient- og servicesekretariatet, Serviceafdelingen.

Sygehus Lillebælt er en attraktiv arbejdsplads, hvor patienten sættes først, og hvor vi lever efter kerneværdien Ordentlighed i det, vi gør og siger. Det afspejler sig i vores omgangstone, som er uhøjtidelig og med respekt for hinandens forskelligheder.

Sygehus Lillebælt er samtidig et velkonsolideret sygehus i en positiv udvikling med en ambitiøs vision om at være Patienternes Sygehus. Vi er kendt for høj kvalitet, effektiv drift, en høj grad af patienttilfredshed samt høj medarbejdertilfredshed.

Løn- og ansættelsesforhold:
Aflønning sker efter individuel forhandling.

Der indhentes børneattest.

Ansøgning og ansøgningsfrist:
Du skal sende en ansøgning elektronisk. Samtidig skal du vedhæfte dit CV, hvor du beskriver din uddannelsesbaggrund og din relevante erhvervserfaring.

Ansøgningsfristen er den 5. april 2019.

Sprogtest og samtaler:
Du skal bestå en mindre skriftlig test, hvor du skal oversætte gængse begreber og udtryk fra sundhedsområdet og yderligere mundtlige test i dansk og trigini.

Vi forventer at sprogteste den 11. april og samtaler forventes afholdt den 23. april 2019.

Yderligere oplysninger:
Hvis du vil vide mere om tilkaldevikar ordningen, er du velkommen til at kontakte leder af Tolkecenter Syddanmark Signe Riktrup Jensen på telefon 2925 8894, eller mail signe.riktrup.jensen@rsyd.dk
Du kan også kontakte sekretær Karina Hundevad Vestergaard på telefon 7636 0062 eller mail karina.hundevad.vestergaard@rsyd.dk

Se også www.sygehuslillebaelt.dk

Ansøg nu
Kontakt
Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
Sygehusvej 24
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
05-04-2019
Kviknummer
LJA-71566944
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed