Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsassistenter til nyere projektbaseret enhed - Ringkøbing

Skattestyrelsen

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
13-11-2019
Kontakt
Skattestyrelsen
Damstrædet 2
6950
Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77424993
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Økonomi og regnskab

Skattestyrelsen i Ringkøbing søger 14 nye omstillingsparate kolleger med erfaring indenfor, bogholderi, regnskab eller økonomi. Trives du med struktur og faste rammer i en dynamisk organisation og med mulighed for indflydelse på dit jobliv? Så skal du læse videre.

 

Alsidige regnskabsmæssige og administrative opgaver

Vi har travlt i afdelingen Opkrævning og Betaling, hvor kerneopgaven er at sikre Danmarks velfærdssamfund gennem korrekt opkrævning, bogføring og afstemning af statens indtægter og afregninger. I daglig tale kalder vi os for Danmarks største kasseapparat.

Vi er ca. 240 medarbejdere, der administrerer denne opgave, og vi er midt i en stor og meget spændende forandringsproces. Så du vil få en stor variation af opgaver, og de kan skifte med korte mellemrum, hvilket kræver omstillingsparathed og fleksibilitet.

 

Dine opgaver kommer primært til at bestå af:

 • Bogføring

 • Kontering og ompostering i SAP

 • Afstemning af konti

 • Lettere projektarbejde

 

Du kommer til at gøre en forskel

Resultatet af dit arbejde er til at få øje på. I samarbejde med dine dygtige kolleger bidrager du til at få ca. 1.000 mia. kr. netto i Statskassen. Du er derfor med til at understøtte retssikkerheden og skabe grundlaget for korrekt aflæggelse af statsregnskabet.

 

Din faglighed

Der kan være flere tilgange til stillingerne, der i nogen grad kan tilpasses til nyuddannede finansøkonomer eller erfarne kontorassistenter/regnskabsassistenter. Ud over at din faglighed matcher, forventer vi, at du er forretningsorienteret og har lyst til løbende at udvikle dig ved at lære nye områder og opgaver at kende.

 

Din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund kan være indenfor:

 • administration og økonomi herunder regnskab samt bogføring

 • økonomiområdet fx bank eller kontoruddannet

 • nyuddannet finansøkonom eller kontorassistent, regnskabsassistent eller tilsvarende

 • en uddannelse internt i Skatteforvaltningen

 

Uanset hvilken baggrund du kommer med, får du en grundig oplæring.

 

Desuden er det vigtigt, at du har fokus på kvalitet og arbejder analytisk, struktureret og målrettet med sans for detaljerne i en til tider travl hverdag. Som person udviser du professionel adfærd, er empatisk og udtrykker dig klart og præcist i skrift og tale.

 

Velkommen ombord

Der er tale om en forholdsvis nyoprettet enhed, der samarbejder på tværs og projektorienteret med de øvrige dele af Skattestyrelsen.

 

Vi løser opgaverne i tæt tværgående samarbejde.  Du er i løbende dialog med din nærmeste leder om faglighed, trivsel og udvikling. Opgaverne er mange og spændende, og vi vil gøre alt for at du trives socialt og udvikler dig fagligt, så du får:

 

 • engagerede kolleger med et højt fagligt niveau

 • løbende efteruddannelse i enheden, i styrelsen og evt. eksternt

 • fokus på høj trivsel og arbejdsglæde

 • et uformelt, fagligt og socialt miljø

 

Ansøgning og kontakt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer via linket: Ansøg via link. Sidste ansøgningsfrist er 25. november 2019 og vi holder løbende samtaler. Tiltrædelse 1. januar 2020 eller pr. 1. februar 2020. Vi gør opmærksom på at ca. halvdelen af stillingerne er fastansættelser og resten er tidsbegrænset i 12 måneder (med efterfølgende mulighed for fastansættelse). Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

 

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Johnny Pedersen på 7237 2903.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

 

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

 

Stillings-ID: 127062

 

 

 

Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund 

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal - hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

 

Med et job hos os får du derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.

 

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har fokus på god ledelse på alle niveauer bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske.

 

Skatteforvaltningen består af syv styrelser med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet. Samlet har Skatteforvaltningen ca. 8.000 ansatte i hele Danmark. På www.skatteforvaltningen.dk kan du læse mere om de enkelte styrelsers kerneopgaver, og på www.fra1til7.dk kan du læse mere om planerne for organiseringen af Skatteforvaltningen frem mod 2021.


Ansøg nu
Kontakt
Skattestyrelsen
Damstrædet 2
6950
Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77424993
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Økonomi og regnskab
Beliggenhed