Gem annonce

Regulatorisk controller til AML-kvalitetskontrol

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Trives du med at dykke ned i detaljerne? Så er du måske vores nye regulatoriske controller.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af hvidvask på tværs af koncernen. Det er vigtigt, at vi hele tiden kontrollerer vores forretningsmæssige løsninger for kontinuerligt at styrke vores setup. Som regulatorisk controller vil du i høj grad bidrage til dette og være med til at sikre, at vi i Nykredit er bedst til kunder og samtidig lever op til vores samfundsansvar i en verden, hvor lovgivningen løbende ændres.

 

Dine ansvarsområder

Vi søger derfor nye kolleger til at styrke vores kvalitetskontrol. Vi har ansvaret for at sikre forretningsimplementering, uddannelse, kvalitetssikring og rapportering i relation til forebyggelse af hvidvask. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at implementere kontrolprocesser, udføre interne kontroller, rapportere kontroller samt vejlede kolleger.

 

Din erfaring

Du kommer sikkert fra en stilling i frontlinjen som privatrådgiver, erhvervsrådgiver, assisterende rådgiver eller fra en stilling i back office i en bank eller et realkreditselskab. Har du erfaring med betjening af erhvervskunder er det et ekstra plus. Du har kendskab til bankprocesser og trives med at dykke ned i detaljerne. Du kan formidle resultater til kolleger på forskellige niveauer i organisationen, og trives med at gå i dialog med kolleger på tværs af forskellige forretningsområder.

 

Derudover forestiller vi os, at du er:

 

  • erfaren inden for kontroller og kontrolopgaver

  • detaljeorienteret og struktureret

  • god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt

  • glad for arbejde med skiftende opgaver

  • en holdspiller, der kæmper for at få hele holdet i mål

  • motiveret for at opbygge kompetencer inden for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering.

 

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med implementering og processer samt forebyggelse af hvidvask. Samtidig er det en fordel, hvis du har erfaring med og interesse for formidling og undervisningsmateriale.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af vores QA-team, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden - fra rammeværk til drift og kontrol af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til kravene om at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. I løbet af sommeren flytter vi fra København til nyrenoverede kontorer tæt på stationen i Høje Taastrup.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Gitte Kristensen, 61 22 19 28 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 10. marts 2021

 

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce