Gem annonce

Rekrutteringsmedarbejdere til administrativ understøttelse af rekrutteringsprocesser

Politiets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-07-2020
Kontakt
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80709391
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Rekrutteringskoordinatorerne understøtter rekrutteringerne i PET administrativt. Du bliver en del af et team af rekrutteringskoordinatorer, der sammen sikrer, at de rekrutterende ledere har gode rammer til at rekruttere de medarbejdere, der er behov for, hvis vi skal lykkes som national efterretnings- og sikkerhedstjeneste.

Administrativ understøttelse og koordinering af rekrutteringer

Din primære opgave bliver koordineringen og den administrative understøttelse af hele rekrutteringsprocessen fra annoncen publiceres til medarbejderens første dag. Det indebærer, at du:

  • Udarbejder procesoversigter over de samlede rekrutteringsforløb

  • Booker mødelokaler og forplejning

  • Koordinerer kalendere på ansættelsesudvalget

  • Har den løbende kontakt til kandidaterne

  • Klargør lønforhandlings- og ansættelsessagen.

 

Du sparrer med de rekrutterende ledere omkring løn- og kontraktspørgsmål, hvor du forbereder dem på at tage den indledende lønforventningsafstemning med kandidaterne. Du forestår derefter den konkrete lønforhandling direkte med kandidat eller tillidsværket afhængig af overenskomst.

Du bidrager derudover løbende til forskellige administrative HR-opgaver.

Erfaring med rekruttering i det offentlige

Du har erfaring med den administrative del af rekrutteringsprocessen fra lignende stillinger eller alternativt har du en relevant uddannelse med personlig drive og ambitioner om at kaste dig ud i rekruttering og håndteringen af mange processer og deadlines.

Enten har du kendskab til overenskomster og de særlige aftaler, som gælder for polititjenestemænd i forskellige funktioner, ellers har du mod på at sætte dig grundigt ind i dem. Du forstår, at det er afgørende, at du oparbejder og vedligeholder gode relationer til de rekrutterende ledere og de oplever, at de får en god service og kvalificeret sparring.

Som person tager du ansvar for og arbejder engageret med dine arbejdsopgaver. Det kommer til udtryk ved, at du er en kompetent og tillidsskabende samarbejdspartner både internt i HR og sparringen med PETs ledere. Det er nødvendigt, at du trives med at arbejde struktureret og detaljeorienteret, idet du koordinerer mange rekrutteringer samtidigt.

Vi tror på, at sparring i løbet af dagen i forbindelse med konkrete opgaver er nøglen til succes og forventer, at du aktivt bidrager til dette og selvstændigt opsøger relevant viden efter behov.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat 1.10.20.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Har du uddannelsesbaggrund som polititjenestemand, er der mulighed for at beholde din tjenestemandsansættelse.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på 23617883 mellem 12 og 13 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 34 og gennemføre samtaler i uge 35 og 36.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80709391
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce