Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rektor

Hasseris Gymnasium

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Hasseris Gymnasium
Hasserisvej 300
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
29-05-2018
Kviknummer
LJA-59308077
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse

Hasseris Gymnasium & IB World School er en udviklingsorienteret institution med internationalt udsyn. Vi søger en ny rektor, som vil være rollemodel med fokus på visioner og formulering af ambitioner for gymnasiets udvikling med afsæt i en stærk samarbejdskultur, der hviler på faglighed, tillid og medansvar på alle niveauer.

Hasseris Gymnasium udbyder den almene studentereksamen (STX) og den internationale studentereksamen International Baccalaureate (IB). Skolen er kendetegnet ved en kultur præget af høj professionel kapital, et engageret personale, gennemsigtighed og tryghed for både elever og ansatte.

Den nye rektor skal have fokus på fortsat at sætte Hasseris Gymnasium på dagsordenen og sikre, at skolen også fremadrettet har en relevant og attraktiv profil for gymnasieelever i Aalborg og omegn. Rektor er skolens ansigt udadtil og skal sikre og videreudvikle gymnasiets gode samarbejdsrelationer med andre ungdomsuddannelser, grundskoler, videreuddannelses- og kulturinstitutioner, offentlige forvaltninger og virksomheder. Hasseris Gymnasium ønsker desuden at videreudvikle en bred international profil i såvel IB som STX.

Vi har brug for en professionel og bredt velfunderet karakter med en uhøjtidelig ledelsesstil og en holdning til almendannelse. Rektors opgave er at sikre et strategisk udsyn og varetage det overordnede ledelsesansvar for drift og udvikling af pædagogiske og administrative opgaver med reference til bestyrelsen og ministeriet. Det er væsentligt, at rektor har solid undervisnings- og ledererfaring fra undervisningssektoren.

Tiltrædelse

1. oktober 2018

Ansøgning

Ansøgninger mrk. Rektor Hasseris Gymnasium sendes til BP@hasseris-gym.dk, senest d. 29. maj 2018 kl. 10:00. Uddybende oplysninger om stillingen kan findes på www.hasseris-gym.dk eller ved at kontakte bestyrelsesformand Mogens Rysholt Poulsen på tlf. 22 15 14 44.

Hasseris Gymnasium & IB World School har til huse i smukke bygninger fra 1972, der er tegnet af arkitekterne Jacob Blegvad og Henning Jørgensen. Institutionen er beliggende i et åbent område i den sydvestlige del af Aalborg og med et opland, der er i befolkningsmæssig udvikling og vækst.

Ansøg nu
Kontakt
Hasseris Gymnasium
Hasserisvej 300
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
29-05-2018
Kviknummer
LJA-59308077
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse
Beliggenhed