Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler søges til arbejde med grønne områder i Lejre Kommune - barselsvikariat

Lejre Kommune

Lejre, Midtsjælland

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Lejre Kommune
Møllebjergvej 4
4330
Hvalsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77269472
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning

Lejre Kommune søger en sagsbehandler, der brænder for at skabe ting sammen med kommunens borgere på de grønne områder.

 

Vil du være med til at præge kommunens udvikling, bl.a. på de grønne områder? Kan du lide kontakten til borgere og andre samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye medarbejder til et barselsvikariat, hvor du vil skulle varetage arbejdsopgaver indenfor de kommunale grønne områder.

 

Om jobbet

Vi søger en barselsvikar til varetage arbejdsopgaver indenfor de kommunale grønne områder og til at skabe ting samme med borgere samt til at varetage en række kommunikationsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil være:

 

  • Sagsbehandling og administration af borgerpuljer, f.eks. forvaltning af årlig pulje til at understøtte frivilliges arbejde med at vedligeholde gadekær i landsbyer

  • Tovholder på udviklingsprojekter indenfor kommunale grønne arealer

  • Sagsbehandling og administration af ansøgninger om adgang til offentlig grønne områder herunder udarbejdelse af brugsaftaler for lån af kommunale arealer til f.eks. nyttehaver

  • Sagsbehandling og administration af ansøgninger om råden over offentlige grønne områder som f.eks. ansøgning om cirkusforestilling

  • Webredaktør hjemmesider og intranet

  • Mindre administrative opgaver

 

 

Om dig

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke så afgørende, og vi forventer da heller ikke, at du har en uddannelse inden for det grønne, men det vil selvfølgelig ikke være en ulempe, hvis det er tilfældet. Du har gode kommunikative kompetencer og kan dermed udtrykke dig klart og tydeligt, uanset om du skal kommunikerer med borgere og andre interessenter eller skrive aftaler og politiske sagsfremstillinger. Desuden skal du have lyst til at understøtte og vejlede borgere, så I sammen kan skabe gode rammer for de kommunale grønne områder til gavn for borgerne, men også for biodiversiteten.

 

Det er et must, at du brænder for at være med til at gøre en forskel og ofte i samskabelse med borgere, men du skal også have en pragmatisk og praktisk tilgang til det. Du er god til at løse og afslutte opgaver i en ofte travl hverdag.

 

Du har et optimistisk livssyn og et godt humør. Du skal kunne arbejde meget selvstændigt, være idérig, proaktiv og kunne se muligheder og få tingene til at ske - men du skal også være robust og fleksibel, når tingene ikke former sig helt, som du kunne ønske dig.

 

Om os

Du vil blive en del af Center for Teknik & Miljø. I Center for Teknik & Miljø får du ca. 40 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med alt indenfor planlægning, natur, miljø, byggeri og trafik. Vi har et godt socialt miljø, hvor tillid og frie rammer under ansvar er nøgleord. Der er kort fra beslutning til handling. Vores hverdag er præget af spændende faglige udfordringer, der er med til at udvikle os. Vi er ambitiøse og er ikke bange for at gå imod strømmen. Vi skaber muligheder for at borgerne kan udleve deres drømme hver især og sammen.

 

Løn og ansættelse

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst. Du skal kunne starte den 13. januar 2020. Vikariatet løber frem til den 31. oktober 2020.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 6. december 2019.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Sagsbehandler Stine Stetson på tlf. nr. 4646 4814 eller Afdelingsleder Henrik Bech Hjortbøl på tlf. nr. 4043 0074.

 

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 1. december 2019 kl. 20:00.

 

Arbejdssted vil være Rådhuset i Allerslev, Trafik, Affald & Genbrug, Lejrevej 15, 4320 Lejre.

 

Lejre Kommune er et fællesskab af 49 små byer og landsbyer. Her bor i alt ca. 28.000 mennesker, og stadig flere kommer til. Som kommune arbejder vi for at skabe det gode liv på landet, nu og for fremtidige generationer. Det handler om at tænke naturen ind i alt, hvad vi laver. At finde løsningerne i fællesskab og fællesskaber, og at skabe frirum, hvor borgere, foreninger og virksomheder kan udfolde sig.

 

Vi har i alt omkring 2000 medarbejdere, som arbejder for at skabe velfærd i et nært samarbejde med alle dem, som indsatsen har betydning for.

 

Det er derfor, vi kalder Lejre Kommune for Vores Sted.

Ansøg nu
Kontakt
Lejre Kommune
Møllebjergvej 4
4330
Hvalsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77269472
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed