Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til efterværnsområdet

Odsherred Kommune

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
09-01-2019
Kontakt
Odsherred Kommune
Nyvej 22
4573
Højby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69468067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Ungeenheden i Odsherred Kommune søger en initiativrig og kreativ sagsbehandler, der ønsker at arbejde anderledes og udviklende i f.t. efterværnssager efter SEL 76/76a

 

Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og fleksibelt job med afvekslende opgaver, hvori du både vil kunne bruge din kernefaglighed som sagsbehandler, samtidig med at du får mulighed for at udvikle den, formidle den og sætte den i spil i en tværfaglig sammenhæng.

 

Vi er i gang med at udvikle vores indsats på efterværnsområdet, som en del af en samlet ungeindsats, hvilket betyder, at du som efterværnssagsbehandler vil komme til at arbejde som tovholder på én samlet plan for den unge, på tværs af lovgivninger og sektorer for antal udsatte unge.

 Du kommer til at udarbejde den enkelte plan i samarbejde med den unge selv, samt sammen med det faglige- og det private netværk omkring den unge og sikre koordinerede overgange i systemet.

 

Målgruppen for efterværn er 18-23 årige, men som en del af vores udvikling af indsatsen indleder vi det koordinerende arbejde med efterværn, allerede fra det 16. år og vores samlede ungeindsats starter allerede ved det 13 år for en del af de unge.

 

Hos os vil du vil blive en del af et team af medarbejdere med forskellig faglig uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund, der spænder over børn- og familieområdet, skoleområdet, jobcentret, voksenområdet, efterværnsområdet, socialpsykiatrien, UU, PPR, mfl.

 

I Ungeenheden har vi en engageret, ambitiøs og tværprofessionel tilgang til arbejdet med de unge og den enkelte medarbejder inddrages tæt i udviklings- og beslutningsprocesser og både får og forventes at tage ansvar for den fælles udvikling, opgaver på tværs af teamet og afdelingen, såvel som for sine egne sager.

 

Vi har et godt arbejdsklima, hvor vi vægter fleksibilitet, fællesskab, ansvarlighed og humor højt og har mange gode fælles traditioner og plads til medarbejderdrevne initiativer, både fagligt og socialt.

 

Vi søger dig der:

 

  • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler

  • Har indgående kendskab til 'lov om social service' og gerne med en særlig viden om efterværn, samt gerne en vis indsigt i LAB loven og skole- og uddannelsesområdet

  • Har dokumenteret erfaring fra arbejdet i en kommunal forvaltning, indenfor servicelovens 0-18 års område.

  • Har lyst til at arbejde med ungeområdet, tænke ud over egen grundfaglighed og samarbejde meget tæt med resten af teamet og samarbejdspartnere

  • Kan arbejde selvstændigt og målrettet og samtidig indgå i et tæt samarbejde med resten af teamet

  • Har gode kontaktevner og en professionel relationskompetence

  • Har et anerkendende og ressourceorienteret menneskesyn

  • Har lyst til at tage medansvar for den generelle udvikling af Ungeenheden og ungeindsatsen i Odsherred Kommune

 

 

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. marts 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes 24. januar

 

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer og spørgsmål, forud for ansøgningen.

 

Anders Vedberg

Afdelingsleder, Ungeenheden

anvhj@odsherred.dk

Tlf.: 59666509

Tlf.: 29999615

 

Malene Petersen

Koordinator

mam@odsherred.dk

Tlf.: 59661439

Tlf.: 51507969

 

Ansøgningsfrist:

22. januar 2019, kl.: 12:00

 

Om Odsherred

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

 

Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.

 

Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, skønne daginstitutioner, og så hjælper vi også din partner med at søge job.

 

 Du er altid velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Nastasja Ernst.

 

Se mere på https://vejentilodsherred.dk/

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Odsherred Kommune
Nyvej 22
4573
Højby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
22-01-2019
Kviknummer
LJA-69468067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed