Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til jobafklarings- og ressourceforløbssager i langt barselsvikariat

Jobcenter Solrød

Solrød, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020
Kontakt
Jobcenter Solrød
Solrød Center 1
2680
Solrød Strand
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
27-03-2020
Kviknummer
LJA-79929482
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Har du lyst til at arbejde innovativt med borgere og har du en person- og faglig profil som passer lige til os, vil vi meget gerne høre fra dig. Da én af dine fornemste opgaver er at sikre et match på arbejdsmarkedet for vores borgere, er det ingen hemmelighed, at vi forventer en virkelig skarp ansøgning fra dig, som afspejler dit faglige niveau i arbejdet med vores borgere.

Jobbet
Din primære opgave som sagsbehandler er, at sikre vores ressourceforløbs- og jobafklaringsborgere vender hurtigst muligt tilbage i job og gerne gennem ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Du skal kunne facilitetere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Vi vil sørge for oplæring i dette, men undervisning må ikke skræmme dig.

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne
 • Ansvar for etablering af ordinære job og løntimer samt evt. virksomhedspraktik i samarbejde med virksomhedskonsulenterne
 • Ansvar for kompetenceudvikling af borgeren således at alle borgere har et CV på Jobnet.dk en personprofil, en jobsøgningsplan samt en jobplan efter ABC-modellen
 • Sikre behandling af sagerne på rehabiliteringsteamet ved eksempelvis overgang til fleksjob, jobafklaringsforløb eller forlængelse af ressourceforløbet.
 • Tæt tværfagligt samarbejde omkring borgeren

Der er tale om et barselsvikariat i foreløbigt 1 år med opstart gerne 1. maj 2020.

I Solrød vil vi gerne gå foran og være fleksible i vores betjening af borgerne. Der er vedtaget en særlov specifikt for Solrød kommune, der giver mulighed for at afholde virtuelle samtaler med borgere over enten PC, tablet eller mobiltelefon. Det er derfor vigtigt, at du kan se mulighederne i at gøre tingene på en ny måde og vil være med til at bidrage med erfaringer til projektet.

Vi kan garantere dig følgende:
 • 14 entusiastiske kollegaer og en nærværende ledelse med store ambitioner og højt til loftet
 • Udvikling af nye måder at sagsbehandle på
 • Al den faglige opbakning du behøver - og vi forventer du rækker ud efter den
 • Supervision

Mulighed for faglig udvikling
Job- og Socialcenteret er en dynamisk arbejdsplads med alle interne samarbejdspartnere inden for rækkevidde, og kort vej fra idé til handling. Tværfaglighed i arbejdet er dagligdag og ikke en vision. Fysisk kommer du til at arbejde i samme afdeling som socialområdet ligger og med én leder. Derfor arbejder vi tæt sammen med det voksenspecialiserede område, herunder psykiatrisk sygeplejerske og misbrugssagsbehandler. Her er ingen undskyldning for ikke at arbejde tværfagligt. Vi forventer at du:
 • Er uddannet socialrådgiver og/eller med dokumenteret erfaring fra beskæftigelsesområdet i en kommune
 • Har interesse for - og gerne erfaring med sygedagpenge-/jobafklaringsområdet
 • Erfaring med tværfaglige problemstillinger
 • Er nysgerrig på andres faglighed og tør bringe din egen i spil
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og har administrativt flair
 • Er åben, tålmodig og inddragende

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst for socialrådgivere eller HK og efter reglerne om Ny Løn. Der vil blive indhentet reference fra tidligere ansættelsesforhold i forbindelse med ansættelsen.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte koordinator Christina Schmidt på tlf.: 56182148, eller leder af Social Service Christina Hedlund 56182111

Ansøgning
Ansøgningsfristen er 27. marts 2020 kl. 12.00 og vi forventer at afholde samtaler mandag den 30. marts 2020. Bemærk den korte ansøgningsfrist. Ansættelsessamtaler afholdes via Skype.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Ansøg nu
Kontakt
Jobcenter Solrød
Solrød Center 1
2680
Solrød Strand
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
27-03-2020
Kviknummer
LJA-79929482
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed