Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til undersøgelsesgruppen i Borgercenter Børn og Unge Amager

BBU Amager

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-07-2017
Kontakt
BBU Amager
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
16-07-2017
Udløber
16-08-2017
Kviknummer
LJA-47740964
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

I Københavns Kommune er vi midt i en spændende og ambitiøs omstilling af området for udsatte børn og unge. Omstillingen kalder vi for Tæt på Familien.
 
I de seneste to år har Københavns Kommune arbejdet med en omstilling af den samlede indsats for udsatte unge (13+). Nu er vi i gang med børneområdet, dvs. indsatsen for børn i alderen 0-12 år.  
 
Omstillingen Tæt på Familien på børneområdet kræver en professionel, målrettet og intensiv skræddersyet social indsats. En indsats med tillidsbaseret dialog med barnet og familien, og hvor sagsbehandleren er endnu mere tilgængelig og nærværende i samarbejdet med barnet og familien. Sagsbehandleren er også garanten for opfølgning på aftaler, at der sker en aktiv inddragelse af barnet, familie og netværk - samt insisterer på et stærkt tværfagligt samarbejde; såvel internt som eksternt.  
Den koordinerende og proaktive sagsbehandlerrolle er således helt central for arbejdet i Tæt på Familien.  
 
BBU Amager er én af seks børnefamilieenheder i Borgercenter Børn og Unge. BBU Amager er en stor arbejdsplads med ca. 130 medarbejdere, som løser opgaver både indenfor administration, sagsbehandling, støtteforanstaltninger og rådgivning.
 
Vi er optaget af at sætte rammen for et insisterende samarbejde med udsatte børn og unge, deres familier og netværk. Vi arbejder med udgangspunkt i Den Løsningsfokuserede Metode og Signs of Safety og har derfor særlig opmærksomhed på inddragelse af både det private og det professionelle netværk omkring familierne – og ikke mindst, at det er familierne selv, der oftest selv har løsningerne.  
 
BBU Amager har til huse i nyrenoverede og moderne lokaler på Lyongade, hvor vi har indrettet os med åbne kontormiljøer dvs. i åbne kontorfællesskaber med seks-otte kollegaer.  
 
Om dig:
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet og lovgivningen på området – og at du herunder kan arbejde systematisk og struktureret. Du skal finde dokumentationsarbejdet både spændende og nødvendigt samt være en stærk formidler.
 
Du skal kunne se dig selv både som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver. Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet, at du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation under forandring.
 
Som sagsbehandler skal du afdække og sætte barnets familie og netværk i spil og være brobygger for det enkelte barn til bl.a. skole, fritidsliv og det øvrige civilsamfund.  
 
Hvad kan vi tilbyde:  

  • En enestående mulighed for at bidrage til udviklingen af det faglige arbejde på børneområdet i en ambitiøs organisation under udvikling
  • En introduktionsplan der giver dig et fast afsæt for at lære os og Københavns Kommune at kende  
  • Høj grad af indflydelse og ansvar  
  • Høj faglighed med fokus på mål, metodeudvikling, etik og retssikkerhed  
  • God faglig sparring fra kolleger, faglig koordinator og ledelse  
  • Et miljø der er opmærksom på den enkeltes trivsel  
  • En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til godt humør.  
Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid til besættelse den 1. oktober 2017.  
Ansættelse kan først finde sted, når der er indhentet udvidet straffe- og børneattest.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.  
 
Yderligere oplysninger:  
Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte sagsbehandler Stine Spindler Ubbe på 2677 2928 og fra den 4. august 2017 kan der også rettes henvendelse til afdelingsleder Johanna Rasmussen på 2818 7228.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 16. august 2017.  
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 22. august 2017.  
 
 

Ansøg nu
Kontakt
BBU Amager
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
16-07-2017
Udløber
16-08-2017
Kviknummer
LJA-47740964
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan