Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til ambitiøst og udviklingsorienteret jobafklaringsteam genopslag

Høje Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Høje Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79336716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Da nuværende kollegaer finder rejsen fra Odense til Høje-Taastrup lang til hverdag, og derfor søger tættere på Fyn, har vi brug for to nye medarbejdere til jobafklaringsteamet. Så, hvis du vil gøre en forskel for borgere, der skal fastholdes på arbejdsmarkedet, er god til at skabe kontakt og være i dialog med både borgere og samarbejdspartnere og samtidig er kreativ og ser muligheder så bliv del af et fantastisk team, hvor du bl.a. kommer til at:

 • Arbejde for at fastholde borgere i beskæftigelse

 • Have kontakt til og koordinere indsatser med arbejdsgivere og andre samarbejdspartnere

 • Indhente og anvende dokumentation til brug for socialfaglige vurderinger

 • Udarbejde rehabiliteringsplaner og deltage i møder i rehabiliteringsteamet

 •  

  Fokus på borgernes ressourcer og potentiale
  I Høje-Taastrup Kommune giver vi vores borgere en tæt og håndholdt indsats, der kan hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har fokus på den gode sagsbehandling - både for borgerne og for sagsbehandlerne.

  I Job og Ressourcer er vi ca. 30 medarbejdere og en leder. Vi har en travl hverdag, hvor opgaverne kan ændre sig, og hvor borgersagerne kan være tunge og komplekse - det er derfor vigtigt, at du kan rumme at være i det og alligevel formår at give den enkelte borger optimal sagsbehandling.

  Vi har et super godt introduktionsprogram, der sikrer dig en god og tryg opstart og vi sørger for, at du kommer godt ombord ift. opgaverne og hurtigt bliver en del af teamet.

  Du skaber kontakt og er i dialog
  Du kan lide at have mange bolde i luften og er god til at prioritere dine opgaver i en ofte travl hverdag. Du tager ansvar for dine og teamets opgaver og kan arbejde selvstændigt. Samarbejde og en positiv indstilling er vigtige elementer i en arbejdsdag for dig, og du kommunikerer på en ligefrem, anerkendende og tydelig måde - både mundtligt og skriftligt.

  Herudover er det vigtigt for os, at du:

 • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant baggrund

 • Har indgående kendskab til sygedagpengeloven og beskæftigelsesloven

 • Kan tale i øjenhøjde med både borgere, kolleger og samarbejdspartnere

 • Har gode it-kompetencer

 • Arbejder systematisk og målrettet i forhold til at hjælpe borgerne videre vha. planer for borgerne og rettighed i afholdelse af samtaler.

 • Kan bidrage med nye tanker og ideer til udvikling af indsatser overfor borgerne

  Vi ser helst, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til Serviceloven og handicapkompenserende ordninger, men det er ikke et krav.

  Ungt team med høj faglighed
  Du får nogle professionelle, dedikerede og ambitiøse kolleger, en dygtig teamkoordinator og en fagspecialist med styr på fagligheden. Er du ikke erfaren på området, bliver du tilknyttet en dygtig kollega i en oplæringsperiode indtil du er sikker i hverdagen. Vi brænder for vores arbejde med målgruppen. Vi har en flad struktur og høj grad af frihed under ansvar. Vi værdsætter fællesskab og faglige drøftelser, og vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

  På trods af en travl hverdag, samarbejder vi alle om at finde de fælles bedste løsninger. Vi er meget optaget af, at det skal være rart at være en del af teamet og håber, at du vil være med til at gøre vores afdeling endnu bedre at arbejde i.

  Stillingerne er på 37 timer ugentligt og ønskes besat hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

  Ansøgningsfristen er søndag den 8. marts 2020
  Vi holder samtaler fredag den 20. marts 2020.

  Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem.

  Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig.
  Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til fagspecialist Michael Hagedorn-Christiansen på 43353783 eller afdelingsleder Susan Reiner på 24204113.

   


Ansøg nu
Kontakt
Høje Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79336716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed