Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SAS-ekspert til BI & Advanced Analytics i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-05-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80316259
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til skabe fremtidens relationsbank gennem data og analytics samt sætte dit præg på anvendelsen af SAS i Nykredit?

 

De seneste to år har vi i Nykredit haft fokus på at udvikle flere fælles standarddataløsninger, som giver analytikerne i hele forretningen lettere adgang til data. Det giver nu anledning til at tilpasse vores arbejde med SAS både internt i BI-afdelingen og i Nykredit generelt. Vi skal bl.a. gøre det muligt at udarbejde mere effektiv analyse, samtidig med at det er let for brugerne at være compliant.

 

Dit kommende job

Vi er på en rejse fra komplekse SAS-løsninger til en mere standardiseret hverdag, hvor vi gør brug af fælles standarddataløsninger. Det er en kulturforandring, som du får en væsentlig rolle i at drive i hverdagen. Der skal skabes de rigtige rammer for anvendelse af SAS og andre analyseværktøjer i forretningen. Du bliver en del af et nyoprettet team, som har fokus på områdets egne SAS-opgaver, men som også skal være Center of Excellence for hele Nykredit på SAS-området. Teamet består - foruden dig - af fire andre kolleger beskæftiget med SAS.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • drive og udvikle brugen af SAS herunder fælles governance og retningslinjer for anvendelse

  • drive migreringen til ny Linux SAS-platform

  • medvirke til at sætte standarder samt rådgive omkring best practice i forhold til kodning og anvendelse af SAS

  • lære fra dig og indgå socialt i et fagligt stærkt team, hvor du skaber følgeskab

  • forventningsafstemme bredt i forretningen.

 

Din erfaring

Den ideelle kandidat har:

 

  • stort drive og stærk vilje til at udvikle processerne og kulturen omkring BI-rapportering og -analyse

  • holistisk BI-forståelse fra datafangst til forretningsbehov

  • evnerne til at definere best practice-kodning i SAS

  • erfaring med SAS Studio

  • erfaring fra den finansielle sektor.

 

Din nye arbejdsplads

I dit nye job får du en stor kontaktflade i Nykredit, og du får ligeledes - sammen med dine kolleger i teamet - en væsentlig opgave i at opbygge og facilitere tætte relationer på tværs af koncernen. Du skal kunne begå dig med IT- og forretningskolleger på tværs af Nykredit. Med dit nye job kommer du helt tæt på en meget spændende datarejse for Nykredit, hvor du kan gøre en stor forskel for vores kunder og samtidig styrke din egen karriere. I afdelingen har vi en uformel omgangstone og et rigtig godt samarbejde. Til daglig holder vi til i København dog med kolleger i Aalborg og Warszawa.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Brian Frimann, 22 76 67 54, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage ansøgning, CV og eksamenskarakterer fra dig snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80316259
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed