|   
Gem annonce

Scrum Master med teknisk flair til Nykredits værdipapirshandelssystemer i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80541883
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Til vores teknik- og infrastrukturteam i Wealth & Markets IT savner vi en erfaren Scrum Master med overblik og gennemslagskraft.

 

Teamet arbejder med det tekniske fundament for vores IT-platforme og supporterer Wealth & Markets systemer for vores kunder, som er Nykredits dealere, porteføljemanagere og finansfolk. Teamet har et tæt samarbejde med øvrige teams i afdelingen og mange sideløbende opgaver i et miks af drift, support og nyudvikling. Har du gåpåmod, teknisk flair og meget gerne erfaring med finansielle systemer, så er du den Scrum Master, Nykredit gerne vil byde velkommen.             

 

Om stillingen

Du får sammen med teamet ansvar for at sikre, at handels- og informationssystemer fungerer optimalt i forhold til forretningen og øvrige teams i Wealth & Markets IT, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 

 • styring og koordinering af backlog og Kanban board

 • koordinering med øvrige teams

 • tæt samarbejde med leveranceansvarlig (Product Owner)

 • facilitering af de agile processer

 • dokumentation og compliance

 • Deltagelse ved teknisk infrastrukturarbejde.

 

Teamet arbejder med mange teknologier og har bl.a. ansvar for:

 

 • infrastruktur på platformene SimCorp Dimension og Summit

 • standardsystemer på værdipapir-, aktie-, obligations- og handelsområdet fx Bloomberg og Thomson Reuters

 • Windows Server og infrastrukturintegration

 • applikations- og systemimplementering

 • projektdeltagelse og koordinering

 • procesoptimering, dokumentation og compliance.

 

Om dig

Du har energi og overblik og kan facilitere teamets arbejde og beslutninger, ligesom du kan træffe selvstændige beslutninger om fx prioritering i hverdagen. Du er en holdspiller, der tager ansvar i teamet og koordinerer i forhold til øvrige teams, beslutningstagere og forretning. Du er udadvendt, empatisk og en god inspirator, og så kan du sætte flueben ved, at du har forretningsforståelse, kommunikationsflair, overblik, struktur, analytiske evner og handlekraft.

     

Din nye arbejdsplads og lidt om, hvad vi tilbyder

Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Du får bl.a. typisk en uges ekstra ferie, en god pensionsordning og mulighed for attraktive personalevilkår samt tilmelding til diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, kantineordning og massageordning.

     

Du bliver del af en enhed med +60 kolleger fordelt i otte agile teams. Du bliver en del af et agilt team på fem specialister og to studentermedhjælpere med meget forskellige kompetencer og et stærkt socialt sammenhold. Teamet får support- og udviklingsopgaver fra forretningen, andre agile teams og det øvrige IT-område.

            

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Jesper Schultz, 44 55 50 60.

 

Ansøgningsfrist: 13. august 2020 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80541883
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed
Gem annonce
   |