Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Scrum master til CEM-team

BEC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Har du evnen til at strukturere og eksekvere gennem andre, og brænder du for at kombinere din tekniske forståelse med det agile rammeværk? - så har du her mulighed for at blive en del af et veletableret full-service IT-hus, hvor du kommer med på en af de mest interessante udviklingsrejser indenfor CEM til den danske finanssektor. I samarbejde med en række kunder er BEC ved at udvikle en CEM-platform, baseret på Salesforce, som skal understøtte det enkelte pengeinstituts identitet og særlige forretningsbehov. 

 

Vi søger en erfaren Scrum Master, der bliver ansvarlig for at drive agile teams sikkert i mål med projekter på CEM-platformen. Med reference til BECs CEM-Manager og i tæt samarbejde med de andre specialister i det nyetablerede CEM-team, er du med til at sikre, at BECs processer og standarder for best practice i forhold til scrum i SAFe overholdes. Vi går i produktion med de første løsninger her i løbet af 2018, og du får en central roller, der skal styre teamet sikkert i mål og være med til at sikre, at der samtidig er fokus på at understøtte platformen, når den er i drift.

 

Avanceret kundeplatform til innovative pengeinstitutter

Som Scrum Master i BECs CEM-team, får du et udfordrende job, hvor du, med din store viden om ledelse af agile projekter, er med til at skabe de rammer, der skal sikre den fremtidige succes for BECs kunder i deres anvendelse af CEM-platformen. Vi forventer, at du har en solid værktøjskasse indenfor projektledelse og allerede har arbejdet med scrum. Vores platform er central placeret i BEC og din rolle vil fordre, at du evner at koordinere med andre Scrum Masters samt har en god forståelse for de problematikker og teknologier, vi arbejder med. Indenfor udvikling arbejder vi bl.a. med flg. teknologier, metoder og formater: Java, Apex, Visualforce samt lightning.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med at:

 

  • Koordinere med de øvrige Scrum Masters på programmet

  • Strukturere, optimere og sikre brugen af Jira/Confluence

  • Optimere kvalitet i afholdelse af scrum møder mv. i SAFe

  • Forberede og motivere teams til deltagelse i SAFe-events

  • Være kravstiller til ledere omkring kompetenceudvikling

  • Agere som servant leader

  • Sikre vidensdeling i teamet med løbende feedback mv.

 

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og minimum 5 års erfaring med agil udvikling og IT-projektledelse. Du har en høj integritet og motiveres af at levere struktur, overblik og synlig fremdrift. Din erfaring har du sandsynligvis tilegnet dig i den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus. Det er en fordel, hvis du er scrum- og SAFe-certificeret. Som person er du servicemindet og vant til at samarbejde med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du er en stærk facilitator og trives med at gå forrest. Du tager naturlig styring på projekter, men formår samtidig at skabe stabilitet og få teamet med dig. Evnen til at kunne prioritere og overholde deadlines, i forbindelse med løbende leverancer og den senere drift, er en vigtig kvalifikation i forhold til denne rolle. Du arbejder godt både selvstændigt og som en del af et team og har en analytisk, struktureret tilgang til dit arbejde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du kommunikerer godt på alle niveauer i en organisation og er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

En særlig arbejdsplads

Vi tilbyder et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du i en nyoprettet stilling får både indflydelse og udfordringer samt rig mulighed for faglig udvikling. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i et team, der har brug for netop dine faglige kompetencer. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi, som medarbejdere, har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.  

 

Søg jobbet

Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BECer, så søg ved at klikke på Søg stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på dansk - og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Simmelsgaard, CEM-Manager, på telefon 61567014 eller Maybrit Lind, Talent Acquisition Manager, på telefon 42701705. Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøg nu
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed