Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Scrum master til team Signering

BEC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-64303415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Er du blandt de dygtigste inden for dit felt? Har du evnen til at strukturere, eksekvere og motivere andre, og brænder du for at kombinere din tekniske forståelse i et agilt rammeværk? Vi søger en kompetent og motiverende scrum master, der vil få ansvaret for at drive og coache et scrum team. Dit fokus er på at sikre fremdrift og løbende udvikling af både teamet og kundeleverancer. Du bliver frontløberen i forhold til anvendelsen af scrum og for den gode agile kultur, som teamet kan samle sig om.

 

Kan du facilitere fremdrift og forbedringer?

Som scrum master hos BEC bliver du ansvarlig for, at teamet følger processer og standarder for good practice i SAFe-rammeværket. Din rolle vil spænde bredt lige fra udarbejdelse af rapporter, oplæg for ledelse og interessenter, facilitere scrum events samt sikre at teamet når deres mål. Du er generalisten, der både skal koordinere og administrere og have et tæt samarbejde med teamets product owner og afdelingslederen. Sammen med teamets product owner bidrager du til sprint backlog refinement med opdateringer og justeringer. Du har et tæt samarbejde med afdelingslederen i arbejdet med at sikre den rette sammensætning af ressourcer. 

 

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 

  • Facilitere og optimere agile ceremonier og events

  • Sikre feedback til teamet og afdelingsleder på adfærd, performance og evt. udfordringer

  • Identificere forhindringer og løfte dem til RTE og ART ledelse

  • Undervise og coache teamet i agile arbejdsmetoder og dermed forøge den agile modenhed 

  • Lede i retningen modet high performing team

  • Samarbejde med den enkelte medarbejder om kompetenceudvikling og motivation

  • Etablere et læringsmiljø med løbende feedback, anerkendelse og motivere til videndeling

 

 

Din profil 

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med rollen som scrum master og indgående kendskab til IT-udvikling i den finansielle sektor. Du kender både til scrum, Kanban og SAFe og arbejder rutineret med de agile metoder. Du er struktureret, resultatskabende og kan lide udfordringer. Du brænder for at skabe de rette rammer for dit team.

 

Som person er du samarbejdsorienteret og kommunikerer godt på alle niveauer i en organisation. Du har blikket rettet mod målet og værdien for BEC, og formår at skabe motivation og arbejdsglæde. I BEC har vi også polske kolleger, derfor skal du være flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale. 

 

En særlig arbejdsplads 

Vi tilbyder et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af team Signering, der netop har brug for dine gode faglige kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Teamet udvikler og supporterer løsninger, som både dækker fællesskabet og kundeindividuelle behov, der begge udvikles i tæt samarbejde med vores kunder. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. 

 

Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.   

 

Kan du se dig selv hos os?

Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BECer, så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorthe Rosenville på tlf.:  6156 2455. 

 

Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt og senest d. 19. august 2018. Vi forventer at holde 2. samtaler med udvalgte kandidater i uge 32. 

Ansøg nu
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-64303415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed