Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretariatschef for Forsikringsforbundet

Forsikringsforbundet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2017
Kontakt
Forsikringsforbundet
Fondenes Hus
1571
København V
Praktisk information
Oprettet
17-07-2017
Udløber
18-08-2017
Kviknummer
LJA-47288876
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Vil du være vores nye sekretariatschef og være med til sætte retningen for Forsikringsforbundet fremover?

 

Opgaver og ansvar 

Du vil som sekretariatschef referere til Forsikringsforbundets hovedbestyrelse og indgå i et tæt samarbejde med formandskabet. Som bindeled mellem sekretariat og den politiske ledelse, får du en central rolle i udvikling og drift af organisationen.

 

Du får ansvaret for ledelsen af Forsikringsforbundets sekretariat, der består af 19 medarbejdere.

I tæt samarbejde med den politiske ledelse skal du som sekretariatschef fortsætte den igangværende fornyelse af Forsikringsforbundet, som blandt andet indebærer at samle Forsikringsforbundet i ét fællesskab, hvor alle arbejder ud fra samme mål og en fælles vision. Du skal få de politiske beslutninger foldet ud og implementeret, således at ord bliver til handling.

 

Du er personaleleder i en politisk drevet organisation og skal varetage ledelse og udvikling af alle personalegrupper, så Forsikringsforbundet fortsat udvikler sig som en moderne og attraktiv arbejdsplads.

Samtidig skal du kunne medvirke i centrale forhandlinger (bl.a. overenskomstforhandlinger) og skal derfor kunne agere i en rolle som forhandlingschef.

 

Derudover har du som sekretariatschef ansvaret for forbundets økonomi- og formueforvaltning.

 

Centrale ledelsesmæssige udfordringer er

 • at være en væsentlig spiller i den fremtidige udvikling og modernisering af Forsikringsforbundet

 • at sikre, at det politiske niveau bliver betjent på allerbedste måde som fortrolig sparringspartner

 • at inddrage og motivere medarbejdere på alle niveauer, så organisationen fortsat udvikles som en god og attraktiv arbejdsplads.

 

Hvad vi forventer af dig

Vores kommende sekretariatschef har betydelig ledelseserfaring, både strategisk og personaleledelsesmæssigt f.eks. erhvervet gennem arbejdet i en politisk styret organisation, en anden fagforening eller interesseorganisation.

 

Derudover ser vi gerne at vores kommende sekretariatschef har erfaring med organisationsudvikling og kan balancere imellem udviklingstiltag og respekt for den eksisterende organisationskultur herunder det at arbejde i en fagforening.

 

Det vil være en fordel, men ikke en betingelse at have kendskab til forsikringsbranchen.

 

Der er desuden en forventning om, at vores kommende sekretariatschef har overblik over og erfaring med økonomi og økonomistyring samt formueforvaltning.

 

Der lægges afgørende vægt på, at du besidder nedenstående personlige egenskaber og kompetencer:

 • Politisk tæft og evne til at give det politiske niveau både med- og modspil

 • Gode forhandlingsevner

 • En tydelig leder, der sætter kursen og sikrer, at den fastholdes

 • Åben og anerkendende ledelsesstil

 • En stærk kommunikator, der tydeligt kan formidle retning og udvikling

 • Empatisk og kan motivere, inspirere og skabe energi og glæde

 • Troværdig og høj personlig integritet

 • Humor og fleksibilitet

 

Ansættelsesprocedure

Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af den politiske ledelse, en mellemleder, en repræsentant fra hovedbestyrelsen samt en medarbejderrepræsentant.

 

Der tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig løn og pension, der fastsættes efter nærmere forhandling.

Ansøgningsfristen er den 18. august 2017 kl. 10.00. Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning, CV samt eventuelle referencer til job@forsikringsforbundet.dk.

 

Den 4. september 2017 holdes den første samtalerunde, og derfor er det afgørende, at du har mulighed for at deltage på denne dato.

 

Mellem første og anden samtalerunder gennemføres test, og der tages referencer.

 

Stillingen ønskes besat pr 1. november 2017.

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte os. I juli måned kan du kontakte Anne Grete Meyer på telefon 28 69 67 90 eller ame@forsikringsforbundet.dk. I august kan du kontakte landsformand Charlotte Hougaard på telefon 60 56 59 00 eller ch@forsikringsforbundet.dk

 

 

Kort om Forsikringsforbundet

Forsikringsforbundet er en fagforening for omkring 8300 ansatte inden for forsikring, pension og a-kasse. Forsikringsforbundet tegner den centrale overenskomst med Finanssektorens Arbejdsgiverforening, FA, der omfatter hovedparten af alle ansatte i forsikring. Forsikringsforbundet er partipolitisk uafhængig og er medlem af hovedorganisationen FTF og tilknyttet FTFs arbejdsløshedskasse.

 

Forsikringsforbundet består af mere end 30 personaleforeninger, der arbejder lokalt i forsikringsselskaberne med støtte fra Forsikringsforbundet. Forsikringsforbundets sekretariat støtter op om sine personaleforeninger med ekspertise, vejledning og rådgivning til det lokale arbejde.

 

Forsikringsforbundet er også ansvarlig for kompetenceudvikling for de lokale tillidsvalgte, så de kan støtte medlemmerne på bedste vis. Se mere på foreningens hjemmeside www.forsikringsforbundet.dk.

Ansøg nu
Kontakt
Forsikringsforbundet
Fondenes Hus
1571
København V
Praktisk information
Oprettet
17-07-2017
Udløber
18-08-2017
Kviknummer
LJA-47288876
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan