Gem annonce

Senior Operational Risk Officer til Conduct & Operational Risk i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81248072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du have ansvaret for at kortlægge og følge op koncernens operationelle risici og give ledelsen i Nykredit et samlet overblik? Så er jobbet som Senior Operational Risk Officer i Nykredit måske noget for dig.

 

Dit kommende job

Du bliver ansat i afdelingen Conduct & Operational Risk, som bl.a. har ansvaret for overvågning og rapportering af Nykredit-koncernens operationelle risici. Afdelingen er en del af Nykredit-koncernens anden forsvarslinje og overvåger håndteringen af operationelle risici herunder også conduct- og juridiske risici. 

 

Du får konkret ansvaret for at drive processen med at identificere, risikovurdere og reducere Nykredits operationelle risici. Det sker ved løbende at holde risikomøder med alle enheder i Nykredit. På møderne vurderes og koordineres risiciene, så der sikres sammenhæng og konsistens på tværs af koncernen og det diskuteres, hvorledes risiciene bedst styres og/eller risikoreduceres. Løbende skal du også analysere og evaluere de operationelle hændelser, som koncernen oplever. Du er samtidig en vigtig deltager i arbejdet med vores integrerede risikosystem, hvor vi etablerer et koncernfælles udgangspunkt for styring af risici, kontroller og issues. Systemet er pt. under implementering og skal bruges bredt i Nykredit.

 

Hele området for ikkefinansielle risici er i øjeblikket i rivende udvikling og denne type risici fylder grundlæggende mere og mere relativt til de traditionelle finansielle risici som fx kreditrisiko og markedsrisiko. En del af jobbet er således også at følge denne udvikling og tendenserne på området fx fra udlandet samt holde et skarpt øje på, hvordan lovgivningen på området udvikler sig.

 

Dine ansvarsområder

Som vores nye Senior Operational Risk Officer skal du:

  • være ansvarlig for kortlægningen af operationelle risici i Nykredit-koncernen

  • være ansvarlig for at kvalitetssikre indberettede operationelle risici/hændelser

  • udvikle og håndtere koncernens fælles integrerede risikosystem

  • følge med i tendenser og lovgivning på området

  • udarbejde kvartalsrapportering, analyser og præsentationer mv.

  • understøtte arbejdet med kontroller i de enkelte enheder.

 

Du får i jobbet et meget bredt indblik i hele Nykredit og berøring med stort set alle enheder i koncernen. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, har du gode interne udviklings- og karrieremuligheder.

 

Din erfaring

Du har allerede nogle års erfaring med at arbejde med operationel risikostyring, anden risikostyring eller compliance/revision. Alternativt har du fundet interessen for området via din uddannelse som fx cand.merc., cand.oecon, cand.polit., cand.merc.aud. eller cand.jur. Du er i kontakt med mange dele af koncernen, så du skal kunne lide at møde nye mennesker og være i stand til at danne relationer på stort set alle organisatoriske niveauer. Af samme årsag skal du også have stærke kompetencer inden for formidling og samarbejde.

 

Din nye arbejdsplads

Conduct & Operational Risk er en del af Risk & Conduct med cirka 30 medarbejdere, der udgør en central del af koncernens anden risikoforsvarslinje. Risk & Conduct har det overordnede ansvar for koncernens risikopolitik og principper for risikostyring, kontrol af risikotagning, validering af risikomodeller samt ledelsesrapportering på risikoområdet. Der er tæt dialog mellem de enkelte afdelinger i Risk & Conduct, og vi arbejder løbende på at udnytte hinandens kompetencer og har en stærk feedbackkultur.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Thomas Kyhl, 44 55 11 77 eller seniorrekrutteringspartner Christian L Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage CV og ansøgning snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81248072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce