Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior-/privatrådgiver til Center Herning

Nykredit Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
05-11-2019
Kontakt
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77148778
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du klar til at videreudvikle dit talent i Nykredits BoligBank? Vi søger en privatrådgiver, der ønsker at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi.

 

Dit kommende job

Du bliver en del af Center Herning, hvor vi står op for vores kunder, der alle er boligejere. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi, og vi er nysgerrige efter at høre om kundernes behov, ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du har en tæt relation til kunden.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af kunder

  • identificere dine kunders individuelle behov

  • opbygge varige relationer til boligejere, der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv

  • tiltrække nye gode kunder via dit eget og dine kunders netværk.

 

 

Du kan forvente at blive en del af en nytænkende BoligBank, der tager udgangspunkt i hele familien. Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om familien, uanset om det er lån, opsparing, pension, hjemmet eller nye projekter, der er i fokus.

              

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du trives med en opsøgende adfærd og er god til at holde dig selv til ilden. I en tidligere stilling som privatrådgiver har du opbygget solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi. Din succes findes i din tilgang til dine kunder og din interesse for andre mennesker og deres liv.

          

Din nye arbejdsplads

På Center Herning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får 12 dygtige og engagerede kolleger. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Du vil få mulighed for at arbejde med alle typer af kunder. Vi har en frisk og uformel omgangstone og forventer effektivt samarbejde mellem kolleger.

        

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Line I. Poulsen, 31 25 09 10.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 18. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77148778
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed